ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

30 DAGAR AV DESIGN Veckans erbjudanden

Designers/Tools Design

Tools Design

I flera decennier har Tools Design skapat enkla, funktionella designobjekt med ”det där lilla extra”. Med över 350 utmärkelser i bagaget räknas de som en av Danmarks mest framstående designstudios.
216 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
6
Sida 1 av 6

I snart 30 år har Tools Design skapat oräkneliga designobjekt präglade av ett enkelt, funktionellt formspråk och innovativa lösningar. Designstudion Tools består av Claus Jensen och Henrik Holbæk, två industridesigners som har arbetat tillsammans sedan 1989. Från sin studio i Köpenhamn formger de produkter för kända skandinaviska varumärken, framförallt för Eva Solo där de är lite av huvuddesigners. Med över 350 utmärkelser i bagaget är Tools Design en av Danmarks mest prisbelönta designstudios och deras formgivning är ett typexempel på klassisk, dansk design. Portfolion innehåller allt från elektronik till medicinsk utrustning men det är framförallt stilrena och smarta livsstilsprodukter de flesta förknippar med Tools Design. En stor del av styrkan ligger i att de lyckas kombinera produktdesign med kommunikation och att de alltid ger produkterna ”det lilla extra”.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB