Duka för bröllop med Swedish Grace

När vintern går mot vår börjar kyrkoklockor att klämta och den stora bröllopssäsongen tar vid. Den speciella dagen som är fylld av kärlek och fest kan ta sig många uttryck, inte minst när det kommer till bröllopsdukningen. I denna dukning får det klassiskt vita Swedish Grace-porslinet samsas med både moderna och personliga inslag, en perfekt mix för en kärleksfull dag!

BRÖLLOPSDUKA

17 maj 2018
 Bröllopsdukning med Swedish Grace-porslin i vitt tillsammans med linneduk och linneservetter från Himla. Silverbestick och betongljusstakar skapar en modern touch.
Swedish Grace-tallrikar kombineras med skira glas från Orrefors & stilrena silverbestick, resultatet blir en bröllopsdukning där tidlöst möter nytt.

Tidlöst möter nytt

I denna ljuva pastelldröm till dukning har sobra färger fått stå till grund för den tidlösa nationalservisen - Swedish Grace, formgiven av Louise Adelborg för svenska Rörstrand. Samtliga delar av porslinet i denna dukning går i färgen snö och den diskreta veteax-reliefen kommer fram på ett subtilt men elegant sätt. Porslinet kompletteras med kontrasterande glas, enkla silverbestick och oväntade detaljer i form av Tove Admans pampiga ljusstakar i betong.

Grönskande inslag skapar fräschör och liv i bröllopsdukningen. Eukalyptus slingrar likt en löpare på bordet och förstärker den romantiska känslan.
En vinkaraff från Holmegaard blir ett fint alternativ till den klassiska glasvasen i denna bröllopsdukning. Här med pampiga Magnoliakvistar i.

En grönskande tråd

Genom hela bröllopsdukningen går en grönskande tråd i form av väldoftande eukalyptus som ger liv samtidigt som den sprider en frisk doft runt bordet. Som krona på verket tronar vårblomman själv – Magnolian, här placerad i vinkaraffer och kannor istället för traditionella vaser.

Placeringskort skapar omtanke för varje bröllopsgäst. Skapa handskrivna kort och placera de i champagnekorkar för en personlig och festlig touch!
Handskrivna placeringskort i champagnekorkar blir en romantisk detalj

Detaljer med omtanke

Den romantiska dukningen vurmar för kärlek och omtanke – både för brudparet och de inbjudna gästerna. Här figurerar handskrivna placeringskort som direkt ger en välkomnande känsla, något som du med enkelhet kan skapa själv. Korten har i sin tur placerats i gamla champagnekorkar - återbruk när det är som finast!.

Linneservett från Himla tillsammans med sidenband och ranunkel bildar en romantisk servettvikning. Enkelt, vackert och perfekt till en bröllopsfest
Linneservetten från Himla blir med en vacker blomma en romantisk detalj till bröllopsdukningen

Romantisk variant på servettvikning

För att göra varje kuvert extra personligt kan den ostrukna linneservetten omslutas med ett fint band och en vacker blomma, en romantisk detalj som går väl ihop med det snövita Swedish Grace-porslinet. Servettvikningen är enkel att göra själv och blir otroligt uppskattad för alla som sätter sig till bords.

Varukorg
Stäng