För att förbättra kundupplevelsen på Nordic Nest använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Ok!

Duka för svala sensommarkvällar

Sommaren må vara inne på sin sista sång för i år men vi är inte riktigt redo att ge upp de vackra kvällarna än. Förläng sommaren och duka för svala kvällar där du skapar en ombonad känsla runt det dukade bordet med värmande plädar, mjuka kuddar och stämningsfulla ljus - detaljer som bjuder in och skapar en mysig atmosfär.  

DUKNINGSTIPS

6 augusti 2018
 
 
Havanna ullpläd från Klippan Yllefabrik vilar på stolen på kräftskivan.
En hög med prydnadskuddar i blå nyanser vilar på bänken redo för den som vill sitta mjukt till middagen.
Festdukningen kompletteras med ullplädar på varje stol för de kyliga sensommarkvällarna.
 
Ullpläd i terrakottafärg från Nordic Nest vilar på stolen i trädgården.

EN PLÄD - EN VARM OMFAMNING

Förläng sommaren och njut augusti ut med mysiga middagar ute i trädgården, på balkongen eller verandan med hjälp av varma accessoarer som plädar. En ullpläd från Klippan Yllefabrik blir perfekt för dina gäster att svepa in sig i samtidigt som det även blir en del av dukningen både i färg och omtanke. Häng den ledigt på varje gästs stol eller placera några plädar och filtar vid sidan om, på en bänk eller i en korg så har du dem lättillgängliga under kvällen. En hög med kuddar bidrar också till en ombonad känsla runt bordet och blir en uppskattad detalj för den som vill sitta mjukt under kvällen.

Glow ljusslinga från Star Trading hänger över sällskapet runt bordet på sensommarfesten.
Den vita lampan Carrie, en portabel LED-lampa från Menu, sprider ett mysigt sken på grillfesten.

STÄMNINGSFULL BELYSNING MED LJUSSLINGOR & LAMPOR

Lys upp sensommarkvällen med härligt stämningsfulla ljusslingor och lampor! En ljusslinga från Star Trading kan enkelt hängas över bordet och kan kombineras med andra ljuskällor som den praktiska och portabla LED-lampan Carrie från Menu! På så sätt kan den stå där du behöver den – till middagen eller till kubbspelet efter!

Ljusslingor från Irislights och Star Trading pryder trädkronorna på grillfesten och skänker en mysig atmosfär.
Irislights ljusslinga hänger i trädet tillsammans med hänglykta från ERNST och ljusslinga från Star Trading.

FÖRTROLLANDE BELYSNING – LJUSSLINGOR I TRÄDGÅRDEN

Värmande textilier och stämningsgivande ljus kompletterar din dukning och låter er njuta av de vackra sensommarkvällarna innan hösten infinner sig. En Irislights ljusslinga i träden får trädgården att se förtrollande ut tillsammans med hänglyktor från ERNST. Det skänker dukningen en varm atmosfär och ni kan sitta kvar långt in på småtimmarna. Kom bara ihåg att ta in Irisligts ljusslingan sedan – den trivs inte bra utomhus under dåliga väderförhållanden.