Att fira en tonåring med pompa och ståt

Hipp hipp hurra hon fyller 15 idag! När tonåringen fyller 15 och mopeden står högst upp på önskelistan ja då är det dags att fira jubilaren med både pompa och ståt. I denna 15-årsdukning finner du färgsprakande inspiration som flirtar med det vuxna samtidigt som den behåller det allra bästa från barndomens forna dagar.

FESTDUKA

11 maj 2018
 Mässingsljusstakar från Skultuna & en maffig glasvas från ERNST skapar en festlig stämning på bordet tillsammans med kupade champagneglas.
Lyxiga guldbestick från Bloomingville och färska blommor i rosa och aprikos adderar en vuxen touch till tonårsfesten.

En dukning i toner av rosa & aprikos

När kompisarna till den nyblivna 15-åringen anländer till denna sprudlande kväll möts de av ett maffigt kalasbord där tonerna skiftar från intensivt rosa till varm aprikos med lyxiga detaljer i guld och skinande glas. Den festliga dukningen omsluts av ett ballonghav och konfetti återfinns i varje hörn – denna dukning talar verkligen om att här ska det firas!

Den enkla festdukningen med vit linneduk och vitt Teema-porslin från Iittala kompletteras med bokmärken, polaroidbilder och serpentiner i guld.
Den enkla och ljusa festdukningen kompletteras med roliga partydetaljer som sugrör, serpentiner och konfetti, detaljer med omtanke och kalaskänsla!

Festliga detaljer med omtanke

15-åringen och hennes vänner har en kväll för sig själva och även om klassiska detaljer från barndomens forna dagar är framträdande finns detaljer som vittnar om en längtan efter vuxenlivet. Här är det dukat med en välstruken linneduk och det vita Teema-porslinet från Iittala kombineras med gyllene bestick och ståtliga mässingsljusstakar från Skultuna. I mitten av bordet tronar en ljuvlig bukett som plockar upp festens palett av rosa toner, här i en pampig glasvas.

För att det inte ska bli för vuxet får olikfärgade sugrör, polaroidbilder och små söta bokmärken förgylla bordet. Serpentiner och ballonger förstärker känslan ytterligare och plockar verkligen fram den lekfulla kalaskaraktären. Dessa attiraljer bidrar till bubblande glädje hos gästerna och vittnar om omtanke för födelsedagsbarnet och hennes vänner.

På tonårsfesten står tårtor och kakor uppdukat på ett härligt dessertbord. Hammershøi våningsfat och Kastehelmi tårtfat skapar en inbjudande känsla.

Serverat för sockersött

På detta kalas bjuds det på en inbjudande tårtbuffé där bakverk och godsaker serveras på fat i olika höjder - allt för att skapa dynamik och en inbjudande känsla som väcker ha-begär. Den goda saften serveras i enklare glas medan den sockersöta fördrinken i form av läskande lemonad serveras i kupade champagneglas toppade med rosa sockervadd – ett enkelt men otroligt effektfullt sätt att servera födelsedagsdrinken på!

 En ungdomlig fördrink i form av lemonad serveras i eleganta kupade champagneglas från Bloomingville på en elegant spegelbricka.
En konfettibomb är en festlig partydetalj som hjälper till att skapa ett överraskande avslut på festen.

Avsluta med konfetti!

Denna dukning får verkligen gästerna att trivas och med alla festliga detaljer och ett dessertbord som heter duga kan den blivande 15-åringen inte annat än att bli väldigt nöjd över sin kväll. För att avsluta festen på bästa sätt får en konfettibomb sprida ett regnbågsfärgat glitter över födelsedagsbarnet och hennes vänner!