En påskdukning i naturens tecken

Dags att njuta av påsken och en härlig stund tillsammans! Det är en dukning i naturliga material som keramik, linne och knoppande påskliljor som hälsar gästerna välkomna till årets påskmiddag. 

FESTDUKA

1 mars 2018
Naturlig påskdukning i rustik stil med servis från Broste Copenhagen och serien Nordic sea.
Påskdukning där påskriset tronar i vackra Lyngby vaser.

En påskDUKNING MED MATERIAL FRÅN NATUREN

Det är påskafton och snart anländer gästerna till årets efterlängtade påskmiddag. Framdukade på det vackra gamla träbordet står tallrikar och äggkoppar i glaserad keramik i en sval havsblå kulör. Långa knoppande kvistar i vita vaser skapar höjd och stämning. Servetterna i tvättat linne, enkelt placerade under tallrikarna, förstärker känslan av det naturliga. Vackra champagneglas förhöjer festkänslan samtidigt som räfflade Ultima Thule dricksglas bevarar det rustika och naturliga uttrycket i påskdukningen på ett charmigt vis.

Påskdukning i naturens tecken. Tallrikar och äggkoppar i keramik från serien Nordic sea.
Duka naturligt och rustikt till påsk med små söta påskliljor i Nordic sea äggkoppar.

Knoppande påskliljor I ÄggKOPP - FINASTE GÄSTGÅVAN

Små minipåskliljor i äggkoppar blir till en riktigt fin dekoration i en rustik och naturlig påskdukning. Äggkoppen, här från serien Nordic sea, blir helt enkelt till en söt liten kruka på fot. Väljer du små blomsterlökar och placerar dem direkt i kopparna kan blommorna stå väldigt länge och pryda det dukade bordet. Varför inte ge bort äggkoppen med den lilla blomman som påskpresent till varje gäst?  En fin avslutning på en härlig påskmiddag.

Mjuka filtar från Nordic Nest ger en känsla av värme till påskdukningen.

UppDUKAT för en LÅNG och härlig PÅSKMIDDAG

Välkomstdrinken är serverad och festen kan börja! I år firar vi påsken i uterummet eller på den inglasade balkongen för att maxa känslan av närheten till naturen. Mjuka filtar i naturlig lammull från Nordic Nest skapar en värmande känsla. Lägg gärna en filt på varje stol som gästerna kan svepa om sig när kvällen faller på. Att duka med omtanke betyder mycket för feststämningen. Här ska ni kunna sitta till långt in på kvällskvisten och bara njuta! 

Läs mer: Så dukar du till en söt & lantlig påskbuffé