Julfrukost - en julemorgen med Wik & Walsøe

Snön faller i lätta flingor utanför fönstret och hemmet vaknar till en vacker decembermorgon. Varför inte ta helgen i akt och duka upp för en stämningsfull julfrukost? Det kanske är advent? Tänd ett ljus eller två och avnjut julens godsaker på det vackra julporslinet Julemorgen från Wik & Walsøe.

JULDUKA

16 oktober 2018
Det är juldukat med porslinsserien Julemorgen från Wik & Walsøe för en härlig julfrukost.
Julemorgen kopp med fat 20 cl från Wik & Walsøe förgyller julfrukosten.
Varm choklad i Julemorgen mugg från Wik & Walsøe.

SKAPA MINNEN & TRADITIONER

Julemorgen från norska Wik & Walsøe blir det perfekta komplementet till en mysig morgonstund i jul med dess förtrollande motiv föreställande julgranar, kronhjortar och andra klassiska julmotiv. Ta vara på er tid tillsammans i jul och duka upp en riktig julfrukost med alltifrån gröt, våfflor och mackor till pepparkakor. En rykande kopp varm choklad värmer frusna små fingrar som tillbringat morgonkvisten ute i den pudriga snön, medan prat och glada skratt fyller köket när familjen samlas runt bordet. Julemorgen-serien handlar om att skapa egna minnen och jultraditioner så varför inte börja med en helgfrukost med smått och gott?

Det är dukat för julfrukost med serien Julemorgen från Wik & Walsøe.
 
Julemorgen tallrik 20 cm från Wik & Walsøe.
Julemorgen-serien från Wik & Walsøe är perfekt till en julfrukost med tallrikar och koppar.

STÄMNINGSFULLT JULPORSLIN

Julemorgen bjuder in dig till att duka stämningsfullt och tidlöst med alla sina delar – muggar, och tallrikar som skålar och ljuslyktor. Varje del är tillverkad i högkvalitativt benporslin och skänker din dukning en känsla av att ha förts till sagornas värld – till magin vi så starkt förknippar med julen. Det är ett julporslin som med glädje kan gå i arv i flera generationer.

 Julemorgen tallrik och muggar från Wik & Walsøe.
Julemorgen mattallrik från Wik & Walsøe är perfekt till julmaten.
Julemorgen djup tallrik från Wik & Walsøe.

EN SAGOLIK JULMORGON

En knastrande brasa i bakgrunden, doften av kanel och gröt från spisen och fröjden över en ledig decembermorgon i juletid – Julemorgen får en att längta efter de där små tillfällena som blir minnen för livet. Servisen medför en härlig julstämning till det dukade bordet med sitt dekorativa mönster och skapar en sagolik julmorgon som gläder stora som små. Så duka upp till en julfrukost som lämnar er fyllda med glädje och energi så att resten av dagen kan tillbringas ute i den vackra vinterdagen.

Varukorg
Stäng