En bohemisk grillfest

Flytta ut och bygg ett rum under de grönskande träden i trädgården inför nästa grillfest! Duka upp ett underbart bohemiskt bord till middagen med Emma von Brömssens vackra Selma-serie från Götefors Porslin för en avslappnad och färggrann kväll i sommarkvällens ljuva sken.

SOMMARDUKA

3 juli 2018
Bohemisk grillfest står uppdukad under träden i trädgården. Mattor under bordet skapar en ombonad känsla medan ljusslingor hänger från träden.
En mysig hörna med plädar och kuddar finns bredvid middagsbordet för en avkopplande stund innan middagen.

OMBONAT I TRÄDGÅRDEN

Få saker är så härliga som en grillfest ute i trädgården en ljummen sommarkväll. När solen lämnat din hud alldeles gyllene – vad passar då bättre än en kall dricka och grill med bästa sällskapet? I denna dukning under trädens gröna kronor bjuds det på en bohemisk kavalkad; under bordet ligger det mattor, ett överkast används som duk och porslinet är mixat och matchat. Emma von Brömssens Selma-serie är huvudnumret där tallrikarna Selma feathers och Selma bird har blandats vackert. Tankarna går till djupblåa hav. Bredvid bordet ligger mattor, kuddar och plädar som bidrar till den ombonade känslan och bjuder in till avkoppling innan maten förbereds.

Bordet på grillfesten är dukat med Emma von Brömmsens Selma-serie från Götefors porslin.

OLIKA VÄRLDAR

Vitvinsglas och rödvinsglas från House Doctor blandas fritt på denna grillfest för en ledig känsla. Besticken Focus de Luxe från Gense kompletterar de eleganta vinglasen och Selma-serien med sin retro-design, vilket skänker dukningen den härliga kombinationen av olika världar - i sann bohemisk anda.

Rödvinsglas och vitvinsglas från House Doctor kombineras för en ledig stil på grillfesten.
Besticken Focus de Luxe från Gense skapar en retro-känsla på grillfesten och kombineras med blåvita tallrikar från Selma-serien.
En rustik urna i betong från House Doctor stoltserar på det dukade bordet bland grillverktygen från Sagaform.
En blåvit dukning med bohemiska inslag är uppdukad för grillfesten.

VÅGA FÄRG

Accentfärger i rosa, orange och rött står de härliga trädgårdsblommorna för, vilket mjukt förenas med grillfestens annars blåvita dukning. Pionerna vilar denna kväll i en rustik urna från House Doctor medan en färggrann vallmoplanta blir en vacker detalj.

En vallmoplanta har planterats i den beigea Virtue asken från By On.
En soffa med kuddar finns att krypa ner i på grillfesten vilket skapar en ombonad känsla.
Ljuslyktor med blockljus från H Skjalm och hänglyktor från ERNST lyser upp grillfesten tillsammans med en ljusslinga från Iris lights.
Carrie LED lampa lyser upp grillfesten och bärs runt dit den behövs.

NÄR SOLEN GÅR NER

När den blåa himlen färgats rosa av kvällssolen kommer ljusen till sin fulla rätt. En ljusslinga på bordet kombineras med ljuslyktor – stora som små, som får sprida ett varmt sken över sällskapet. Placera även ut övriga lampor – som Carrie lampan från Menu som lyser upp grillfesten så ni kan fortsätta umgås in på småtimmarna. För extra omtanke kan du placera ut många kuddar och plädar för dina gäster att ha nära när kvällen blir något kyligare. Genom att flytta ut bordet till trädgården och ledigt kombinera det du tycker om – får du till en bohemisk grillfest som blir ett sommarminne du kan se tillbaka på med ett leende.

Läs mer: Smarta tips för trädgårdsfesten. 

Varukorg
Stäng