Höstens trender 3 - Tinted Love

Färgstarkt, lekfullt och rebelliskt… och så gärna glammigt och udda. Våga prova på inredningstrenden ”Tinted Love”. Låt en känsla av glädje, lust och humor smitta av sig på hela inredningen. Tinted Love hälsar dig och alla dina nära, varmt välkomna till ett färgglatt hem och ett uppdukat bord som formligen lyser av energi och framtidstro.

TRENDER & STILAR

12 september 2018
Maxad färgglädje.  Unikko tyg och Oiva tallrik från Marimekko i färgstarkt möte med Kosta Boda Hotlips.

REBELLISKA FÄRGMIXAR SÄTTER STILEN

Höstens mer vågade färgpalett vaknar verkligen till liv genom trenden Tinted Love. Här finns ofta rebelliska färgkombinationer såsom exempelvis; rött, chockrosa och gult. Du hittar även spännande kombinationer av exempelvis lila och turkost.

Paletten kontrasteras samtidigt med mer dämpade färger såsom klassiskt vitt och svart eller toner av djupblått eller skogsgrönt. Det är kombinationen av det rebelliska färgmixarna tillsammans med det mer dämpade som sätter stilen.

Mönstrade kuddfodral från Marimekko.
Hotlips glasmun från Kosta Boda.
Färgpalett Tinted Love

KNEPET SITTER I FÄRGVALET

Visst kan det verka svårt att kombinera starka färger med stora mönster och udda former och material. Men knepet är att välja ut 3 – 4 klara, starka färger som får dig att känna dig glad. Sedan håller du dig inom det färgvalet. Låt gärna två av de glada färgerna få dominera mera medan en eller två till får komma in lite här och där bara. Dämpa färgsensationen när du tycker det behövs med rejäla ytor av svart och vitt eller toner av djupblått eller skogsgrönt. Den dämpade färgskalan hjälper också till att skapa spännande kontraster med det färgstarka.

Trenden Tinted Love ger en färgstark dukning.

MORE IS MORE!

Här kan du verkligen ta ut svängarna och välja stormönstrat och stordimensionerat. Det är ingenting i den här trenden som kan vara för stort eller för mycket och det är det som gör den så härligt befriande!

Duka fram färgstarka koppar och fat i olika mönster till kaffet. Häng upp ett färgstarkt tyg som fond på väggen. Imorgon kan du byta till ett annat om du känner för det. Ställ fram en stor maffig vas full med blommor och kvistar och låt färgerna spraka. Det är nu du också kan gå ”all in” med spännande former och vinklar på allt som står på bordet eller runt omkring.

Även sådant som glänser och skimrar passar in i stilen Tinted Love. Tänk ”teater” och du hittar rätt.

Mina damer och herrar, välkomna till bords. Föreställningen kan börja!

Läs mer: Vi tolkar trenden Tinted Love. 

Varukorg
Stäng