Kalk - ett klassiskt porslin som bjuder till helgfrukost

Välkommen på en rofylld helgfrukost med nygräddade våfflor och färska blåbär serverad på Kalk, ett klassiskt vitt porslin från Scandi Living, inspirerat av det rena, mjuka landskapet kring östkusten och på Öland. Slå dig ner, koppla av och bara njut!

VARDAGSDUKA

19 november 2018
Dukat för helgfrukost med porslinet Kalk  - ett klassiskt porslin från Scandi Living.

Ett klassiskt porslin med känsla av öland

Det är lördag morgon på Öland och på bordet står servisen Kalk framdukad till en lyxig helgfrukost med nygräddade våfflor och färska blåbär. Kalk är det klassiska porslinet från Scandi Living som med sina rena och tidlösa linjer är en hyllning till det vackra och mjuka landskap som Öland och vår svenska östkust inspirerar till. Dagen till ära pryds bordet ockå av en vacker sandfärgad linneduk och linneservetter i en fin, naturgrå ton.

Kalk - ett klassiskt porslin från Scandi Living.
Helgfrukost serverad på vitt klassiskt porslin från Nordic Nest Dining.
Äntligen dags för helgfrukost med vännerna. På bordet står det dukat med servisen Kalk - ett klassiskt vitt porslin från Nordic Nest Dining.
Svarta Dorotea Night bestick blir en fin och spännande kontrast till det vita, klassiska porslinet.
Grå pläd Wicker från Scandi Living ligger framme på den svarta stolen från In Between för den som vill värma sig lite extra vid frukostbordet.

ETT VITT PORSLIN PASSAR BÅDE SOMMAR OCH JUL

Vid årets stora högtider är det alltid vackert att duka med vitt porslin. Kalk porslin från Scandi Living står här framdukat under den vackra, vita Sputnik julstjärna från Watt & Veke. Stjärnan är placerad rakt över bordet för en inbjudande och dramatisk look.

Kombinera gärna ditt vita porslin med bordsdekorationer i material som trä eller svart metall för att skapa liv i din dukning.. På bordet står Luna ljusstake i ek med små ljushållare i svart metall som går att flytta runt eller ta av, beroende på vilken stil och stämning du vill skapa. Julstämningen är på topp!

Även Open ljustake från Muuto i svart metall skapar en fin kontrast mot det klassiska, vita porslinet och gör sig dessutom bra på bordet under hela året.

Sputnik adventsstjärna från Watt & Veke skapar julstämning över matbordet.
 
Open ljustake skapar stämning vid matplatsen tillsammans med några kvistar av enris.
Kalk från Nordic Nest Dining - ett klassiskt porslin för både sommar och jul.
 
Servisen Kalk, i klassiskt vitt porslin, från Nordic Nest Dining står framdukad på bordet. Det är dags för en riktig helgfrukost.

BJUD PÅ HELGFRUKOST MED HOTELLKÄNSLA HEMMA

Att duka upp som till en mysig helgfrukost med riktig hotellkänsla, fast hemma, det är inte svårt. Välj ett vitt, klassiskt porslin och matcha gärna med linneservetter. Servisen Kalk bjuder verkligen på just den där stilrena, enkla elegansen som vi gärna njuter av både till vardags som till fest. En fin karaff med friskt, kallt vatten passar också bra till en fin helgfrukost. Här har vi valt stilrena Corky karaff från Muuto med tillhörande vattenglas.

Fullborda dukningen med en bukett i vas eller med några gröna, vackra grenar som läggs direkt på duken i mitten av bordet. Stick även ned en matchande grön kvist i varje servett så får du en fin helhet i din dukning. Tända ljus sätter stämningen och kan förstås varieras efter smak, årstid och stil. Frukosten är klar att servera!

Varukorg
Stäng