Bohemisk inredning med House Doctor

House Doctors informella, bohemiska stil är vad vi längtar efter att få inreda matplatsen med denna höst. Därför ger vi dig 9 favoriter och nyheter från House Doctor att förnya din matplats med för en härligt avslappnad, bohemisk inredning som välkomnar inte bara en ny säsong utan även dess många mysiga stunder. 

MATPLATSEN INNE

26 september 2019
House Doctor matta tillverkad i hampa och i murrig, brun färg.

1. RAMA MATTA FRÅN HOUSE DOCTOR

Gott om textilier och en ombonad känsla hör till bohemisk inredning och med House Doctors matta Rama träffar du rätt både inom stilen och inom årets trender. Rama är nämligen tillverkad av naturlig hampa i murrig, brun färg och just naturliga, organiska material samt dessa jordiga färger dominerar säsongens största inredningstrender som Conscious Living. En matta gör mycket för att få till en varmare och mer välkomnande känsla i matplatsen så Rama är en klar favoritnyhet från House Doctor.

Ghia lampa från House Doctor i räfflat, brunt glas.
House Doctor lampa Ghia och spegeln Walls pryder ett vardagsrum i snygg skandinavisk stil.

2. GHIA LAMPA

Belysning och snygga lampor är ett måste under årets mörka månader för att lysa upp våra hem och med House Doctors Ghia lampa får du enkelt till den bohemiska stilen dessutom. Den runda formen och det räfflade, färgade glaset ger ditt hem ett mjukt uttryck medan designen ger ifrån sig lätt Art Deco-vibbar. Ställ gärna lampan på en stilren byrå ihop med en vas i kontrasterande färg så får du till den härliga mixen av material, färg och struktur som kännetecknar den bohemiska stilen.

Brun, rustik kaffekopp från House Doctor och frukostskål står på bordet för mysig frukoststund.
 
Rustic frukostskål från House Doctor.

3. MIX AV PORLSIN

Denna förkärlek till att mixa olika material, färger och föremål i hemmet som är så tydlig inom bohemisk inredning följer givetvis även med in i köket och till det dukade bordet. Var inte rädd för att kombinera flera olika sorters porslin som skålar och tallrikar från Rustic-serien som är tillverkade i stengods med den rustikt snygga Aton muggen gjord i lera som passar utmärkt till morgonkaffet.

Orga växthylla i rotting från House Doctor.

4. ORGA VÄXTHYLLA

En utav House Doctors mest blomstrande höstnyheter är den snygga växthyllan Orga. Växter tillför alltid energi till hemmet och hjälper dig på ett enkelt sätt att skapa ett ombonat och inbjudande hem. I denna växthylla kan du kombinera både levande och torkade växter för en avslappnad, bohemisk känsla och designen i naturmaterialet rotting är mer än rätt denna säsong.

Stor beige kruka från House Doctor i rustik stil.
Stor beige kruka från House Doctor ger vardagsrummet en bohemisk stil när den står på golvet.

5. JULIAN KRUKA

Krukor är alltid enkla att använda sig av när man vill förnya ett hem inför en ny säsong och House Doctors kruka Julian är en vacker, bohemisk nyhet vi gärna plockar in i våra hem. Trots att krukan är tillverkad i glaserat stengods så ger den illusionen av att vara skapad av träbrädor och just dessa illusionsskapande inredningsdetaljer är stora inom säsongens inredningstrend Tomorrow’s Living som du kan läsa mer om här.

Väggdekoration från House Doctor i form av skulpturalt ansikte i cement.
Face väggdekoration i cement pryder väggen.

6. FACE VÄGGDEKORATION

Ytterligare en illusionsskapande inredningsdetalj som är stor denna säsong är väggdekorationer i form av skulpturala ansikten. Och House Doctor svarar med väggdekorationen Face som hjälper dig skapa ett bohemiskt hem med extra allt – ett signum för stilen.

Svart cylinderformad taklampa från House Doctor.

7. PIN TAKLAMPA

Ytterligare en favoritnyhet från House Doctor denna säsong är den stilrena och cylinderformade taklampan Pin i svart. Lampans rena och avskalade linjer blir extra snygga i ett bohemiskt hem där det finns gott om material- och designkombinationer. Ett tips är att använda dig av lampans långa sladd och låta lampan hänga långt ner i ett utrymme så får du plötsligt en taklampa och golvlampa i ett!

House Doctor ljuslykta i rustik, bohemisk stil.

8. DAWN LJUSLYKTA

Bohemisk inredning kretsar mycket kring detaljerna och visst är det enklast att förnya och skapa en stil med dem? House Doctor kommer med en ny ljuslykta denna säsong nämligen Dawn som får det bohemiska hjärtat att slå lite extra. Tanken är att färgskiftningarna och den krackelerade ytan ska påminna oss om gryningen och visst får den en att längta efter mysiga höstmorgnar med en kopp kaffe och tänt ljus?

Kollage med prydnadskuddar från House Doctor i murriga färger och rika mönster.

9. PRYDNADSKUDDAR I OLIKA FÄRGER & MÖNSTER

Vad vore ett bohemiskt hem utan många kuddar i olika stilar, färger och material? Om du dessutom kombinerar olika storlekar på kuddarna så får du till den avslappnade och informella looken som både kännetecknar den bohemiska stilen men även House Doctor. Med dessa kuddar i varma naturfärger blir de mörka höst- och vinterdagarna genast lite mysigare när vi får luta oss tillbaka och bara vara i stunden.

En matplats inredd i bohemisk men avskalad stil från House Doctor.
Grått kuddfodral i bomull från House Doctor.

Vill du se mer från House Doctor? Hitta mer inredningsinspiration i artikeln 3 moderna matstolar från House Doctor.

Varukorg
Stäng