Förnya hemmet med sju små medel

En ny säsong eller ett nytt år innebär även en längtan efter att förnya hemmet. Därför ger vi dig sju tips på små inredningsdetaljer som både förnyar och gör det snyggt hemma. Så du är redo att välkomna den nya säsongen med stil. 

MATPLATSEN INNE

3 januari 2020
Liten rund vas från Cooee Design och ljusstakar i mässing står på soffbordet hemma hos @bythun.

BALL VAS FRÅN COOEE DESIGN - NYTT TILL BORDET

Vi får inte nog av den runda vasen Ball från Cooee Design. Med sin stilrena design och matta sandfärg blir detta söta tillskott den perfekta detaljen att förnya hemmet med. Dessutom är den säsongslös. Ställ den på soffbordet som Ida Thun gjort hemma hos sig ihop med ljusstakar och en bok så får du snabbt ett snyggt stilleben eller förhöj enkelt en vardagsdukning med Ball och en enstaka kvist i. Dessutom är Ball minst lika fin utan blommor i.

Vit, trendig kruka från DBKD med vacker snittbukett i är ett enkelt medel att förnya hemmet med.

2. MIST KRUKA FRÅN DBKD – FÖRNYA MED GRÖNT

Med en ny säsong kommer även nya blommor som vi gärna plockar in i hemmet. Och det är oftast då man inser att man inte har tillräckligt med krukor. Eller så kanske du helt enkelt bara blir sugen på att förnya med en kruka i ny stil eller färg? Vi kan tipsa om den trendiga krukan Mist från DBKD då den passar lika bra till krukväxter som snittblommor så du enkelt kan variera. Dessutom blir dess lekfulla form och spräckliga yta som en frisk fläkt i ditt hem inför den nya säsongen.

Skulpturer från Cooee Design står som stilleben på skänken och är utmärkt sätt att förnya hemmet med.

3. SKULPTUR FRÅN COOEE DESIGN – NYTT TILL TOMMA YTOR

Ibland kan det kännas tomt på skänkar och fönsterbrädor. Men det finns många sätt att fylla dessa tomma ytor med på ett snyggt sätt. Ett av våra favoritsätt just nu är att inreda med skulpturer. Och vi älskar Cooee Designs vackra skulpturer som är designade av konstnären Kristiina Haataja. Oavsett om du väljer att inreda med en eller ett sällskap av dem – kommer dessa skulpturer verkligen förnya ditt hem inför den nya säsongen. En perfekt inredningsdetalj till tråkiga, tomma skänkar och ytor!

Doftljus från ERNST sprider stämning i rummet och passar perfekt att förnya ens hem med.

4. ERNST DOFTLJUS – NYTT FÖR SINNENA

Doftljus är verkligen ett enkelt medel att förnya hemmet med - oavsett tid på året. ERNST doftljus ”Tid till ingenting har en svagt blommig doft som känns helt rätt inför en ny säsong. Dessutom är det inte helt fel att den uppmanar oss till att ta oss tiden att varva ner och göra absolut ingenting. En klar favorit att förnya hemmet med denna säsong!

Vardagsrum med ton-i-ton-inredning i beigt från Ferm Living.
2-pack förvaringslådor i papper från Ferm Living är snygga att förnya hemmet med.

5. FÖRVARINGSLÅDOR FRÅN FERM LIVING – FÖRNYA MED ORDNING

Förnya ditt hem genom att strukturera upp och äntligen få ordning och reda på de lösa saker som du inte alltid vet vart du ska förvara. Dessa snygga förvaringslådor i papper från Ferm Living ger dig äntligen möjligheten att stoppa undan sådana saker på ett snyggt sätt. Lådornas trendiga design gör att de med fördel blir en diskret del av rummets övriga inredning. Oavsett vart du väljer att ställa dem.

Svart ram från Moebe fylld med pressade blommor är ett fint sätt att förnya hemmet med.

6. MOEBE RAM – NYTT PÅ VÄGGEN

Ett sätt att enkelt förnya hemmet på är att utnyttja väggarna mer. Vi glömmer oftast bort denna yta och ibland kan det kännas lite för tomt på dem. Denna stilrena ram från Moebe kräver inte mycket för att sättas upp på väggen och låter dig lyfta fram precis vad du vill. Torkade blommor, ett brev från någon du tycker om eller bilder från året som gått – här är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du vill lyfta fram. Oavsett vad du väljer att rama in kommer det ge ditt hem ett lyft. 

Grå ullpläd från Scandi Living att förnya hemmet med.

7. SANDSTONE ULLPLÄD FRÅN SCANDI LIVING – FÖRNYAR HEMMET OAVSETT SÄSONG

Få saker är så enkla att förnya hemmet med efter säsong och humör som plädar. Murriga toner, pasteller eller stilsäkra kort som beigt och grått - en pläd hjälper dig både förnya inför en ny säsong och att skapa ett välkomnande hem. Och nej, man kan inte ha för många plädar. Ullpläden Sandstone från Scandi Living gör sig fin i hemmets alla rum och kommer garanterat bli ett uppskattat tillskott av alla familjemedlemmar. 

Varukorg
Stäng