FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31 JANUARI

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 500 bonuspoäng

Inspiration/Inred matplatsen/Matplatsen inne/Förnya hemmet med sju små medel
Liten sandfärgad Ball vas från Cooee Design och ljusstakar i mässing står som stilleben på soffbordet.

Förnya hemmet med sju små medel

En ny säsong eller ett nytt år innebär även en längtan efter att förnya hemmet. Därför ger vi dig sju tips på små inredningsdetaljer som både förnyar och gör det snyggt hemma. Så du är redo att välkomna den nya säsongen med stil.
söndag 16 maj 2021
Dela artikel
Liten rund vas från Cooee Design och ljusstakar i mässing står på soffbordet hemma hos @bythun.

Den stilrena vasen Ball förnyar snabbt ditt hem – här hemma hos Ida Thun, namnet bakom Instagramkontot @bythun. 

BALL VAS FRÅN COOEE DESIGN - NYTT TILL BORDET

Vi får inte nog av den runda vasen Ball från Cooee Design. Med sin stilrena design och matta sandfärg blir detta söta tillskott den perfekta detaljen att förnya hemmet med. Dessutom är den säsongslös. Ställ den på soffbordet som Ida Thun gjort hemma hos sig ihop med ljusstakar och en bok så får du snabbt ett snyggt stilleben eller förhöj enkelt en vardagsdukning med Ball och en enstaka kvist i. Dessutom är Ball minst lika fin utan blommor i.

Vit, trendig kruka från DBKD med vacker snittbukett i är ett enkelt medel att förnya hemmet med.

Förnya hemmet med en snygg kruka och grönt! Här Mist från DBKD som passar lika fint till snittbuketten som krukväxten. 

2. MIST KRUKA FRÅN DBKD – FÖRNYA MED GRÖNT

Med en ny säsong kommer även nya blommor som vi gärna plockar in i hemmet. Och det är oftast då man inser att man inte har tillräckligt med krukor. Eller så kanske du helt enkelt bara blir sugen på att förnya med en kruka i ny stil eller färg? Vi kan tipsa om den trendiga krukan Mist från DBKD då den passar lika bra till krukväxter som snittblommor så du enkelt kan variera. Dessutom blir dess lekfulla form och spräckliga yta som en frisk fläkt i ditt hem inför den nya säsongen.

Skulpturer från Cooee Design står som stilleben på skänken och är utmärkt sätt att förnya hemmet med.

Har du tomma ytor du inte vet vad du ska göra med? Inred som Instagramprofilen @bythun med vackra skulpturer från Cooee Design! 

3. SKULPTUR FRÅN COOEE DESIGN – NYTT TILL TOMMA YTOR

Ibland kan det kännas tomt på skänkar och fönsterbrädor. Men det finns många sätt att fylla dessa tomma ytor med på ett snyggt sätt. Ett av våra favoritsätt just nu är att inreda med skulpturer. Och vi älskar Cooee Designs vackra skulpturer som är designade av konstnären Kristiina Haataja. Oavsett om du väljer att inreda med en eller ett sällskap av dem – kommer dessa skulpturer verkligen förnya ditt hem inför den nya säsongen. En perfekt inredningsdetalj till tråkiga, tomma skänkar och ytor!

Doftljus från ERNST sprider stämning i rummet och passar perfekt att förnya ens hem med.

ERNST doftljus påminner om doften om nytvättat som ger ditt hem en ny, fräsch känsla inför en ny säsong!

4. ERNST DOFTLJUS – NYTT FÖR SINNENA

Doftljus är verkligen ett enkelt medel att förnya hemmet med - oavsett tid på året. ERNST doftljus har en fräsch doft av nytvättat som känns helt rätt inför en ny säsong. Dessutom är det inte helt fel att den uppmanar oss till att ta oss tiden att varva ner och göra absolut ingenting. En klar favorit att förnya hemmet med denna säsong!

Vardagsrum med ton-i-ton-inredning i beigt från Ferm Living.

Förnya med ordning och reda. Förvaringslådor i papper från Ferm Living bli ett praktiskt och snyggt tillskott till hemmet. 

5. FÖRVARINGSLÅDOR FRÅN FERM LIVING – FÖRNYA MED ORDNING

Förnya ditt hem genom att strukturera upp och äntligen få ordning och reda på de lösa saker som du inte alltid vet vart du ska förvara. Dessa snygga förvaringslådor i papper från Ferm Living ger dig äntligen möjligheten att stoppa undan sådana saker på ett snyggt sätt. Lådornas trendiga design gör att de med fördel blir en diskret del av rummets övriga inredning. Oavsett vart du väljer att ställa dem.

Svart ram från Moebe fylld med pressade blommor är ett fint sätt att förnya hemmet med.

Ta vara på tomma ytor och sätt upp något snyggt på väggen med hjälp av denna fina ram från Moebe som du kan ha alltifrån blommor i till bilder och brev. 

6. MOEBE RAM – NYTT PÅ VÄGGEN

Ett sätt att enkelt förnya hemmet på är att utnyttja väggarna mer. Vi glömmer oftast bort denna yta och ibland kan det kännas lite för tomt på dem. Denna stilrena ram från Moebe kräver inte mycket för att sättas upp på väggen och låter dig lyfta fram precis vad du vill. Torkade blommor, ett brev från någon du tycker om eller bilder från året som gått – här är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du vill lyfta fram. Oavsett vad du väljer att rama in kommer det ge ditt hem ett lyft. 

Grå ullpläd från Scandi Living att förnya hemmet med.

Det går inte att ha för många plädar. Så förnya efter säsong och humör med en snygg pläd som denna från Scandi Living.

7. SANDSTONE ULLPLÄD FRÅN SCANDI LIVING – FÖRNYAR HEMMET OAVSETT SÄSONG

Få saker är så enkla att förnya hemmet med efter säsong och humör som plädar. Murriga toner, pasteller eller stilsäkra kort som beigt och grått - en pläd hjälper dig både förnya inför en ny säsong och att skapa ett välkomnande hem. Och nej, man kan inte ha för många plädar. Ullpläden Sandstone från Scandi Living gör sig fin i hemmets alla rum och kommer garanterat bli ett uppskattat tillskott av alla familjemedlemmar. 

Text: Arijana Kapic  Foto: Ida Thun, DBKD, ERNST, MOEBE, Tell me more, Angeliqa Daldorph

FÖRNYA HEMMET

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB