Julbelysning för matplatsen

Levande ljus, adventsstjärnor och julljusstakar – i jul låter vi det varma skenet från julbelysningen lysa upp vintermörkret och sprida härlig julstämning. Ingen säsong på året är lika starkt förknippad med stämningsfull belysning som julen så här ger vi dig exempel på julbelysning för matplatsen och det dukade bordet – hemmets hjärta i juletider.

MATPLATSEN INNE

24 oktober 2018
Det är uppdukat för jul med vacker julbelysning i fönstret i form av Snöblomma adventsstjärna från Watt & Veke.
 
Snöblomma adventsstjärna från Watt & Veke.
Elflugan ljusstake i vitt.

TIDLÖS JULBELYSNING I FÖNSTRET

När vintermörkret ligger över oss och julen knackar på dörren ställer vi fram julbelysningen i hemmets alla vrår – från fönsterbrädan till det dukade bordet. Stilren belysning i neutrala färger är ett alternativ om du vill frångå julens traditionella skimmer. En klassiker som Elflugan adventsljusstake står sig tidlöst i fönstret i jul medan den andlöst vackra Snöblomma adventsstjärna från Watt & Veke får sprida ett mjukt sken över matplatsen som en riktig vinterdröm. Nobili ljusstaken från Kähler blir både dekoration och belysning medan den för in den nordiska vinterskogen till ditt hem. Reslutatet är elegant och stämningsfullt!

Nobili ljusstake från Kähler sprider julstämning från fönsterbrädan.
Season ljusstake från Georg Jensen med förlängning.
Gloria ljusstake från Klong med ett kalenderljus sprider stämning på juldukningen.
 Ljuslykta Julemorgen från Wik & Walsøe är fin julbelysning på juldukningen.

JULBELYSNING TILL DUKNINGEN

Till det dukade bordet i jul är julbelysning i form av levande ljus ett måste! Enkla värmeljus i ljuslyktan Julemorgen från Wik & Walsøe och ett kalenderljus i den eleganta Gloria ljusstaken från Klong som sakta får brinna ner och räkna ner dagarna till julafton – fulländar den stilrena och eleganta juldukningen.

Ljuskronans levande ljus tänds på julmiddagen och blir vacker julbelysning.
 
Änglaspel original sprider stämning på juldukningen – en klassiker inom julbelysning.
Adventsbarn tomte från Rörstrand sprider stämning på juldukningen som julbelysning.

LEVANDE LJUS I KLASSISKA LJUSSTAKAR

Det finns vissa julbelysningsklassiker som man aldrig tröttnar på – Änglaspel original och Adventsbarn tomte från Rörstrand är några sådana klassiker. När dessa fantastiska julljusstakar plockas fram, ja då vet man att det är jul! Låt dem sprida ett mysigt sken över dina nära och kära under julmiddagen i år med dess små levande ljus.

Varukorg
Stäng