Shoppingtips: 9 favoriter till sommarfesten

Njut av årets ljusa dagar och ljumma kvällar och bjud över vännerna på en härlig sommarfest! Vi tipsar dig om nio favoriter som hjälper dig skapa en minnesvärd kväll – från stämningsfull belysning till de perfekta tillbehören för sommardrinken. 

TIPS TILL FESTEN

26 juli 2019

1. PARTAJ LJUSSLINGA - FÖR FESTLIGARE BELYSNING

En ljusslinga skapar snabbt en mysig atmosfär på sommarfesten – oavsett om du har den på balkongen eller hängandes över matbordet på terrassen. Ljusslingan Partaj från Star Trading är en riktig sommarfavorit som sprider ett vackert, vitt sken så ni kan dröja er kvar långt efter att solen gått ner.

Svart ljusslinga från Star Trading för utomhusbruk.
Ljusslinga från Star Trading hänger över matbordet på sommarfesten.

2. OAK LJUSLYKTA - FÖR MYSIG STÄMNING

Levande ljus på bordet är ett måste oavsett säsong och blir ett stämningsfullt komplement till ljusslingan. Med ljuslyktan Oak från Sagaform får du en välkomnande sommardukning och dess avskalade design förstärker den lediga semesterkänslan vi vill åt på sommarfesten. 

Oak ljuslykta från Sagaform sprider mysigt sken på sommardukningen och är perfekt för en sommarfest.

3. OPEN SESAME FLASKÖPPNARE - FÖR SOMMARFESTENS DRYCK

Flasköppnare är en sådan detalj som när du behöver den, tycks du aldrig kunna hitta den. Och vad vore en sommarfest utan en? Den unika flasköppnaren Open Sesame från Skultuna kommer du dock inte glömma. Förutom att komma väl till hands både för dig och gästerna, så blir denna flasköppnare i mässing även en minst sagt uppseendeväckande och stämningshöjande detalj på sommarfesten!

Open Sesame flasköppnare från Skultuna passar utmärkt på en sommarfest som festtips.
Sommarfest med popcorn och dricka som öppnas med stilren flasköppnare i mässing från Skultuna.

4. SHAKERSET FRÅN BLOMUS - FÖR GODA DRINKAR

Varför inte överraska dina gäster med smaskiga cocktails på festen? Skaka ihop en festlig sommardrink och visa samtidigt prov på dina bartenderkunskaper med detta stilfulla och smidiga shakerset från Blomus.

Shakerset från Blomus är det perfekta tillbehöret till sommarfesten.

5. glasBEHÅLLARE FRÅN HOUSE DOCTOR - FÖR CHARMIG SERVERING

Glasbehållare med tappkran figurerar mer och mer på sommarfester och vi förstår varför! Dels är de otroligt praktiska då du kan ställa fram större volymer av dryck för gästerna att fritt ta för sig av, dels är de väldigt charmiga. Skapa en mysig hörna där du ställer dem på ett dekorerat drinkbord och fyll dem med vad du vill egentligen. Denna snygga glasbehållare från House Doctor rymmer hela 8,5 liter och har en fin grå nyans.

Glasbehållare från House Doctor med smidig tappkran blir både snyggt och praktiskt på sommarfesten!

6. RIPPLE CHAMPAGNEGLAS - TILL VÄLKOMSTDRINKEN

En välkomstdrink är alltid en omtänksam gest att börja festen med, så varför inte servera den i snygga glas dessutom? Ferm Livings champagneglas Ripple väcker ha-begär med dess skira och festliga design och kommer få gästerna att känna sig lite extra välkomna. Bjud på festligt bubbel eller en svalkande drink som du mixat ihop med ditt shakerset!

En svalkande sommardrink serveras till gästerna på sommarfesten ur Ripple champagneglas från Ferm Living.
Uppdukat bord på sommarfesten med en snygg och stilren vaxduk från Nordic Nest i grå färg.

7. RIME VAXDUK - FÖR EN ENKLARE SOMMARFEST

Linnedukar i all ära, de är vackra och enkla att tvätta men ibland vill man ändå ha något som enkelt kan torkas av direkt om någon råkar spilla något. Den snygga vaxduken Rime är tillverkad i både bomull och linne, med en akrylbeläggning vilket gör den smuts- och vattenavvisande. Perfekt att duka med på en sommarfest!

  Rime vaxduk från Nordic Nest passar utmärkt att duka med på en sommarfest.

8. BOKSTAVSTAVLA FRÅN DESIGN LETTERS - FÖR ROLIGA MEDDELANDEN

Denna bokstavstavla från Design Letters blir en rolig detalj på sommarfesten som du kan göra mycket med! Skriv ett välkomnande meddelande, roliga uppmaningar för kvällen eller varför inte kvällens drinkmeny att ställa bredvid drinkbordet? Snyggt och en garanterad stämningshöjare!

Grön anslagstavla i A3 format från Design Letters är perfekt för en roligare sommarfest.

9. MIST BOMULLSPLÄD - FÖR SVALA SOMMARKVÄLLAR

När sällskapet är gott och stämningen på topp då vill du inte att en kyligare sommarkväll ska sätta punkt för sommarfesten. Istället för tjockare ullplädar kan du ha tunna bomullsplädar tillhands för gästerna att svepa in sig i. Mist är en mysig pläd som passar just dessa tillfällen och som även blir en fin detalj till festen med sin somriga och mjuka beigea färg.

Mist bomullspläd är en mjuk pläd i beige färg från Nordic Nest.
Varukorg
Stäng