ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Mattor & Textil/Mattor/Lugg- & Ryamattor

Lugg- & Ryamattor

Vill du ha en mjuk och skön matta i vardagsrummet eller sovrummet? Då är en tuftad matta ett perfekt alternativ. Det enda du behöver göra är att välja färg och storlek!
20 träffar sorterat på  
Popularitet

För dig som letar efter en praktisk och skön matta är en tuftad variant att föredra. Denna typ av matta är i regel känd för att vara halksäker, slitstark och tålig.

En tuftad matta kan tillverkas på två olika sätt; antingen för hand eller via maskin. Mattan består av en stomme i natur eller syntetmaterial och alla typer av garner kan användas. Garnet ”vävs” igenom nätet och den så kallade luggen bildas av öglor på mattans ovansida. Garnet fixeras i sin tur med ett bindmedel och döljs sedan med ett finare tyg eller juteväv.

En tuftad matta kan antingen ha lugg med öglor eller skuren lugg vilket ger två olika utseenden och struktur. Denna teknik ger möjlighet till en mängd olika mönster och former. I vårt sortiment hittar du färgsprakande och mönstrade varianter som exempelvis serierna Star, Dala och Stockholm från Etol, Soap från Kateha och Oona från Normann Copenhagen.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB