ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

PÅSKÄGG FÖR ALLA BOARE 10-50% på nästan allt*

Möbler

Möbler

Låt dig inspireras av vårt handplockade sortiment av möbler. Vi har designmöbler i skandinavisk stil för hemmets alla rum från flera välkända varumärken!
8810 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
245
Sida 1 av 245

Vi tycker att möbler inte bara ska vara praktiska, de ska även vara visuellt tilltalande. Helt enkelt ha det där lilla extra som bara en riktigt snygg designmöbel kan ha. Därför finner du här ett brett urval av hyllor, soffor, förvaring, bord och stolar att inreda hemmets alla rum med.

Letar du efter möbler till köket finns här stolar, pallar och bord i en mängd olika utföranden. Något som kan vara bra att tänka på när du letar efter möbler till köket är att de ska vara tåliga och lätta att rengöra. Då köket är ett rum man spenderar mycket i tid och där spill från mat och dryck kan förekomma är en praktisk och lättskött möbel att föredra.

I vardagsrummet vill man gärna ha det snyggt samtidigt som komfort är ett viktigt inslag. En snygg och skön soffa eller fåtölj är värd att investera i. Vi har en rad olika varianter på sittmöbler som passar ypperligt för vardagsrummet. Välj efter material, färg och form för att hitta just det som passar ditt hem.

För dig som vill inreda kontoret, hallen eller barnkammaren kan förvaring vara bra att satsa på. Hos oss hittar du många smarta och snygga förvaringsmöbler som exempelvis den klassiska Stringhyllan.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB