99 kr

Inkl. moms
Ett fel uppstod när du försökte ändra variant, försök igen senare.
Produkten har utgått Okänd leveranstid
Frakt inom Sverige: 39 kr.

Inspireras av andra @nordicnest

Muminmamma Muminsked 2018

Muminmamma Muminsked från finska Hackman är en del av 2018-års vår- och sommarkollektion ”Vi åker på semester”. Precis som övriga delar säljs denna kaffesked i begränsad upplaga. Denna gång får vi följa med Muminfamiljen när de har bestämt sig för att åka på en utfärd till en öde ö.

Alla i familjen plockar fram sina saker och packar ner det som de själva anser vara viktigast: simkläder, badleksaker, metspön och naturligtvis matsäck och porslin. Med andra ord allt nödvändigt och onödigt i hopp om en härlig, somrig semester.

Inför avfärd är det ett par vetenskapsmän som studerar Mumintrollens avfärd. De begrundar vädret och funderar på hur det kommer att påverka Mumintrollens resa. Mumintrollen är fullt upptagna med sina packningar så de ignorerar vetenskapsmännens varningar. Muminpappan vill fiska och Mumintrollet han planerar ett smaskigt plättkalas.

Denna glada och humoristiska sommarsaga är fylld av semesterlängtan och äventyrslust och visar åter igen prov på Tove Janssons fantastiska illustrationer!

Generell info

Varumärke Hackman
Serie Mumin
Antal i förpackningen 1 st
Artikelnummer 31292-01

Fakta

Material: 18/10 rostfritt stål.
Längd: 13,5 cm.

Skötsel

Tål maskindisk.

Kommentarer

Observera att Muminmamma Muminsked levereras först V.16 2018.