Black Friday

Vad är Black Friday?

I november startar årets bästa tillfälle att fynda design och inredning till riktigt låga priser – Black Friday. Under denna period som infaller en gång per år får du möjlighet att ta del av exceptionella erbjudanden helt utöver det vanliga hos Nordic Nest!

Black Friday är från början ett amerikanskt fenomen som uppdagades på 80-talet – dagen infaller alltid på fredagen efter Thanksgiving och började som ett sätt för fysiska butiker att vända röda siffror (förlust) till svarta siffror (förtjänst) därav namnet Black Friday.

Denna dag har kommit att bli startskottet på den årliga julhandeln och under denna period får man ta del av extra låga priser och förmånliga rabatter och erbjudanden.

Sedan 2013 har Black Friday kommit att bli ett välkänt fenomen även i Sverige och är nu stort inom både fysiska butiker och näthandel. Det är ett perfekt tillfälle att shoppa sina julklappar på och via nätet blir det dessutom enkelt och smidigt – utan varken kö eller trängsel.

 

Black Friday hos Nordic Nest

Under Black Friday kommer du som kund hos Nordic Nest att få ta del av många förmånliga rabatter och unika erbjudanden från välkända varumärken. Som kund kommer du att få möjlighet att fynda design och inredning för hela hemmet till otroligt bra priser. Så håll utkik på Nordic Nest och ta del av våra erbjudanden på både siten och i våra nyhetsbrev för att inte gå miste om våra supererbjudanden och oemotståndliga deals som Black Friday för med sig!

 

När startar Black Friday?

Black Friday startar i slutet på november, för mer information håll utkik på Nordic Nest samt i våra nyhetsbrev för att inte gå miste om våra oförglömliga erbjudanden och generösa rabatter.