Black Friday

Black Friday 2019 hos Nordic Nest

 

Black Friday startar den 29 november

Black Friday är årets bästa tillfälle att fynda inredning och möbler till riktigt låga priser. Det är en REA som traditionsenligt pågår under ett dygn, varje år i slutet av november. Men hos oss kan du hitta bästa deals redan under Black Week som startar innan Black Friday och varar fram till och med Cyber Monday, den 2:a december. Under denna period får du möjlighet att ta del av exceptionella erbjudanden helt utöver det vanliga hos oss på Nordic Nest! Vi erbjuder dig bästa deals på möbler och inredning, ett stort lager av reavaror, snabba leveranser och en lättillgänglig och förberedd kundtjänst.

 

När är Black Friday?

Black Friday 2019 är den 29:e november, Black Fridays datum ändrar sig dock från år till år. REA-dagen infaller sedermera alltid fredagen efter Thanksgiving som alltid infaller den fjärde torsdagen i november. Fredagen som följer är alltså en klämdag i Amerika vilket innebär att många har ledigt från arbetet. Fredagen har därmed kommit att bli fenomenet Black Friday, som är årets största shoppingdag och som sätter startskottet för julhandeln.

 

Men vad är Black Friday då?

Black Friday är årets bästa tillfälle att fynda inredning och möbler till riktigt låga priser! Det är en REA som pågår under en dag, varje år i slutet av november. Under denna period får du möjlighet att ta del av exceptionella erbjudanden helt utöver det vanliga hos Nordic Nest! Black Friday är från början ett amerikanskt fenomen som uppdagades på 80-talet. Denna dag har kommit att bli startskottet på den årliga julhandeln och under denna period får man ta del av extra låga priser och förmånliga rabatter och erbjudanden. Så passa på att fynda din inredning och dina möbler av skandinavisk design under vår stora rea!