Cyber Monday 2020

När är Cyber Monday 2020?

Cyber Monday 2020 är den 30:e november.

Cyber Monday infaller första måndagen efter Black Friday. Cyber Monday pågår endast under en dag precis som namnet säger. År 2020 infaller Cyber Monday den 30:e november, men datumet ändrar sig från år till år.

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är extra-chansen för dig som inte hunnit shoppa till helt fantastiska priser under Black Friday. Har du inte hunnit köpa dina julklappar hos Nordic Nest under Black Friday så är Cyber Monday ett ypperligt tillfälle att passa på att handla fina presenter och julklappar till nära och kära till riktigt bra priser. Passa på att fynda inredning, möbler och design, den sista dagen på årets största REA, hos oss på Cyber Monday!

Historien bakom Cyber Monday

Ordet Cyber Monday myntades år 2005 av Ellen Davis i USA. I ett pressmeddelande från e-handelseventet Shop.org förutspådde hon att Cyber Monday skulle bli en av de viktigaste dagarna på året för alla som vill handla sina julklappar på nätet. 

Välkommen till Cyber Monday på Nordic Nest

För mer information om vår Cyber Monday-rea - håll utkik på Nordic Nest och prenumerera på våra nyhetsbrev för att inte gå miste om våra oförglömliga erbjudanden och generösa rabatter.

REA på inredning och möbler

Under vår Cyber Monday-rea kommer du att kunna ta del av fantastiska erbjudanden på inredning, möbler och design till bästa pris. Det är den sista dagen av vår stora Black Friday-rea - årets största rea! Så passa på att fynda din inredning nu.

Varukorg

Stäng