ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Om oss

Om Nordic Nest

NORDIC NEST – Ett hem att älska

I ett hem finns det alltid rum för olika former av nystart. Har du tänkt på det? Designonline kallade vi oss vid starten 2003, men nu välkomnar vi dig med vårt nya namn, vårt nya hem, Nordic Nest!

Vår ambition har alltid varit att dela vår kunskap och hela vår passion för skandinavisk designtradition med dig. Så fortsätter det att vara. Vi vill bara göra det lite mer och lite bättre, precis som du när du inreder i ditt hem, ditt bo, bit för bit, pinne för pinne.

  • Som kund hos oss får du alltid personlig service och 100% trygghet med öppet köp i ett helt år.

  • Du kan välja bland över 20.000 designföremål från fler än 200 varumärken.

  • Vi håller dagligen koll och justerar våra priser för att du alltid ska få din designfavorit till rätt pris.

  • Handlat hos oss tidigare? Alla köp som du gjorde då har självklart samma garantier och reklamationssätt som tidigare.

Visst är inredning och design personligt. Det handlar inte om hur du bor utan om upplevelserna du vill fylla ditt hem med. Ett hem är där tårar blir till skratt över en kopp kaffe eller där förtroliga samtal vid en middagsbjudning blir till minnen för livet.

Minnena lever också kvar genom de mest älskade föremålen i våra hem. Kanske bor de i den där speciella vasen du alltid fyller med blommor och ställer på middagsbordet. Eller i den fina koppen som är så behaglig i handen och som blivit din favorit vid varje fikastund i solen.

Skandinaviskt formspråk tillsammans med vår skandinaviska livsstil, bjuder ofta på små detaljer som gör stor skillnad i ett hem. Det mottot och den upplevelsen vill vi dela med oss av till dig på alla vis vi kan. Vår ambition är därför alltid att du ska känna dig inspirerad och trygg som kund hos oss – i varje detalj.

Vi vill hjälpa dig att skapa ett hem att älska och som du stolt öppnar dörren till.

Nordic Nest - Welcome home

Idag återskapas skandinaviskt formspråk över hela världen och formar ett sätt att leva. Det är med det funktionellt enkla och det tidlöst vackra som Nordic Nest vill bidra till hem där människor möts och dörrar öppnas.

Varmt välkommen att kontakta vår kundservice på info@nordicnest.se eller 0480 - 44 99 20 om det är något du behöver vår hjälp med.

Vill du bli en av våra leverantörer? Då är du välkommen att kontakta vår Inköps-avdelning på inkop@nordicnest.com. 

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB