För att förbättra kundupplevelsen på Nordic Nest använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Ok!

Singles Day REA

Vad är Singles Day?

Singles Day är världens största shoppingdag och firar stoltheten i att vara singel. Singles Day tog form på 90-talet i Kina bland unga studenter på Nanjing-universitetet som gick ihop för att fira deras status som singlar. Tack vare Internet spred sig fenomenet utanför universitetsområdet och Singles Day blev en erkänd festivaldag i Kina.

Singles Day i Sverige

Idag deltar många människor i firandet av Singles Day och från Kina till resten av världen är nu dagen vida känd som årets shoppingdag med stor rea och riktigt bra erbjudanden på bland annat inredning. Singles Day är till och med en ännu större shoppingdag än Black Friday och Kinas absolut största. I Sverige har dagen växt sig allt starkare de senaste åren. Så varför inte ta tillfället i akt och unna dig själv inredning på rea som hjälper dig skapa ett välkomnande hem?

När är Singles Day?

Singles Day 2019 är måndagen den 11 november

Singles Day infaller alltid den 11 november vilket blir 11/11. Att Singles Day har fått just detta datum har sin unika anledning. I Kina är datumet och dagen känd som ”bara pinnars-festival” just för hur siffrorna ser ut när man skriver datumet – som bara pinnar och enstaka ettor passande singellivet. 11/11 består ju just av fyra stycken singelsiffror (ettor) och datumet faller sig därför naturligt.

Singles Day REA 2019 hos Nordic Nest

Singles Day 2019 firar vi på Nordic Nest med stor rea och de bästa erbjudandena inom inredning så lätt du kan hitta en ny designälskling att inreda just ditt hem med. I vår rea kan du unna dig själv något alldeles extra denna dag – oavsett om du är singel eller i en relation. Så gör dig redo för Singles Day 2019 och fira det glada singellivet eller unna dig själv något alldeles extra helt enkelt och fynda i vår rea och bland populära kategorier som:

Dekorationer
Ljusstakar & Ljuslyktor
Plädar & Filtar
Muggar & Koppar
Tallrikar

Inredning som ger dig och ditt hem lite extra kärlek denna Singles Day!

Detta erbjuder vi dig på Single Day

Stor rea med bästa erbjudanden på möbler och inredning.
Ett stort lager av rea-varor.
Snabb leveranser.
Lättillgänglig och förberedd kundtjänst.