ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Kundservice/Prisgaranti

Prisgaranti

Vi på Nordic Nest vill att du som kund ska känna dig trygg med att du alltid hittar design till rätt pris hos oss. Vi arbetar dagligen med att justera våra priser för att erbjuda våra kunder ett så konkurrenskraftigt pris som möjligt. Om du hittar motsvarande produkt till ett lägre pris i någon annan butik så matchar vi det. Vår prisgaranti gäller även 30 dagar efter avslutat köp. Om vi eller någon annan butik sänker priset inom 30 dagar, så får du mellanskillnaden tillbaka. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att alltid få design till bäst pris när du handlar hos oss.

För att nyttja vår prisgaranti så kontaktar du vår kundservice på info@nordicnest.se eller 0480-44 99 20. Vid e-post är det viktigt att du anger prisgaranti i rubriken. Prisgarantin gäller mot svenska konkurrenter i både fysisk butik och online. För att använda prisgarantin behöver följande villkor vara uppfyllda:

  • Prisgarantin gäller enbart mot auktoriserade återförsäljare i Sverige.
  • Produkten behöver vara av samma märke och specifikationer, exempelvis material, storlek och eller färg.
  • Du behöver kunna visa dokumentation på det lägre priset. Dokumentationen måste hämtas direkt från återförsäljaren.
  • Prisgarantin gäller inte om varan omfattas av en utförsäljning eller lagerrensning. Inte heller om det är en unik tillfällig kampanj, likt öppningskampanj eller motsvarande.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB