ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

HELGBOA 10-50% på nästan allt*

Inspiration/Trender & Livsstil /Höstens inredningstrender 2021
Höstens inredningstrender 2021 är bland annat posters, skulpturer, runda former, raka linjer och läshörnan.

Höstens inredningstrender 2021

Nu är hösten snart här! Med dessa tio inredningstrender kan du komma i mysstämning och göra ditt hem lite härligare och trendigare - här är höstens inredningstrender 2021!
torsdag 13 juli 2023
Dela artikel

10 FAVORITER BLAND HÖSTENS INREDNINGSTRENDER 2021

En ny inredningssäsong är här och som vi längtat efter höstens murriga färger, mysiga textilier och framför allt all trendig inredning att kunna dekorera ditt hem med. Hösten är en årstid då ditt hem behöver lite extra värme, färg och myskänsla för att vara en plats där du trivs. Nedanför avslöjar vi dessa tio inredningstrender hösten 2021:

1. Murrig färgpalett & mörka träslag
2. Posters & skulpturer
3. Portabel inredning
4. Runda former möter raka linjer
5. Jute & rotting
6. Spakänsla i badrummet
7. Grönt i hemmet
8. Läshörna
9. Schackrutig inredning
10. Gemenskap i köket

Mörka träslag och raka linjer som möter runda former är några av höstens inredningstrender 2021. Här ser du Drift vas från Cooee Design i beige framför en mörk träpanel.

Höstens inredningstrender 2021 går mot mörka träslag där mjuka former möter raka linjer. Pryd din hall eller vardagsrum med trendiga Drift vas från Cooee Design.

1.   MURRIG FÄRGPALETT & MÖRKA TRÄSLAG

Höstens trendfärger går i en murrig färgpalett med bruna, orangea och mörkröda toner. Mörka träslag och höstens murriga färger kompletterar varandra på ett trendigt sätt och är något som är återkommande i flödet på Instagram. I höst är det även trendigt med textilier som går i höstens accenter tillsammans med lekfulla mönster.

Murriga färger, färgglada textilier tillsammans med mörka träslag är några av höstens inredningstrender 2021. Här är mörkbruna kudden Kelim från Ferm Living på View carpet från Ferm Living i röda och bruna toner.

Matcha mörka och färgglada textilier för en trendig och fin kontrast. Här ser du Kelim kuddeView matta båda från Ferm Living.

&Tradition Como portabel bordslampa i mörkbrun färg i bokhylla i mörka träslag - komponenter som speglar höstens inredningstrender 2021.
&TraditionComo portable bordslampa SC53
1 896 kr2 230 kr
Vardagsrum i höstens färger med mörkrött bord, brun soffa, beige lampa och kudde från Ferm Living - komponenter som speglar höstens inredningstrender 2021.
Ferm LIVING
Bell bordslampa, Vit
1 872 kr2 339 kr
Ferm LIVING
Dry kudde 40x90 cm, Sugar kelp-black
871 kr1 089 kr
Ferm LIVING
Tuck kruka Ø29 cm, Cashmere
1 169 kr
Ferm LIVING
Entwine vas dark amber, Large 31 cm
1 559 kr
Ferm LIVING
Calm kudde camel-black, 78x78 cm
1 559 kr
Ferm LIVING
Arum golvlampa, Cashmere
6 500 kr8 125 kr
Ferm LIVING
Meadow High Pile matta 140x200 cm, Tapenade
7 459 kr

2.   POSTERS & SKULPTURER

Att mixmatcha olika materialval, mönster, färger och former är trendiga komponenter i höst som kommer att skapa ett ännu mer mysigt och trivsamt hem. Inspirerande och uttrycksfulla posters samt skulpturer är några av höstens inredningstrender 2021 som tillför färg och ett lekfullt uttryck i ditt hem.

Posters är en av höstens inredningstrender 2021 - här är Composition poster från Paper Collective med höstens toner i sig.

Tips: varför inte ta fram målarpenseln och måla din egen poster för att sedan visa upp i ditt hem för en mer personligare touch? Eller inhandla denna snygga composition poster från Paper Collective.

Posters är en av höstens inredningstrender 2021, här är Mother poster från Paper Collective hängandes på beige vägg bakom beige Ridge vas från Muuto.
Paper CollectiveMother poster
479 kr599 kr
Beigea Limestone skulpturer från Cooee Design, som är en av höstens inredningstrender 2021, pryder en hylla i mörkt trä tillsammans med svarta Lines muggar från NJRD.
Cooee DesignOlufemi sculpture
562 kr750 kr

3.   PORTABEL INREDNING

Portabel belysning och portabla möbler tar över höstens inredningstrender 2021. I höst plockar vi mer än gärna in portabla ting i smått som stort som du kan förflytta runt vart du vill i hemmet. Barboy rullbord från Verpan kan både användas som fin serveringsvagn med plock och snacks på eller fyllas med dina favoritböcker.

Portabel inredning är en av höstens inredningstrender 2021 - här är mobila Verpan Barboy rullbord i vitt som kan fyllas med böcker eller snacks.

Hoppa på trendtåget och pynta ditt hem med portabla möbler som både är snygga och praktiska.

Blomus Ani mobil LED-lampa är en portabel lampa som är en av höstens inredningstrender 2021.
BlomusAni mobil LED-lampa 49 cm
1 999 kr2 199 kr
Carrie lampa från Menu i vit på en hylla som är en portabel lampa som är en av höstens inredningstrender 2021.

Portabel belysning är ett sätt att skapa en myskänsla och är en trend som är praktisk för dig som vill läsa och kunna förflytta dig runt i hemmets alla platser. Pryd din bokhylla med Carrie lampa från Menu som är högt listad på trendlistan i höst.

4.   RUNDA FORMER MÖTER RAKA LINJER

Kontraster är en del av höstens inredningstrender 2021 där mjukt möter hårt och mysigt möter rustikt. Därför är runda former och raka linjer i en symbios fjärde trenden i höst. Införskaffa dig en vas, ett bord eller en lampa som speglar denna trend i ditt hem, vilket kommer skapa en trendig och mysig känsla.

Runda former som möter raka linjer är en av höstens inredningstrender 2021 - här är Metric Focus bomullspläd från NJRD i svart och vita linjer bredvid Cooee Design Drift vas i beige.
NJRDMetric focus bomullspläd
876 kr1 095 kr

5.   JUTE & ROTTING

Jute och rotting är materialval som är stort inom höstens inredningstrender 2021. Den traditionella flätade rottingbänken, rottinglampan och jutemattan är stora trender i höst. Matcha det beigea rustika materialet med mjuka och stilrena textilier för en snygg och trendig kontrast.

Rotting och jute är två av höstens inredningstrender 2021 - här är Le Roi rottingbänk från Norr 11.
NORR11Le Roi bänk
8 200 kr
Rotting och jute är två av höstens inredningstrender 2021 - här är Eternal jutematta från Ferm Living.

Jute är ett material som är populärt i höst, speciellt jutemattor såsom denna rustikt stilrena jutematta från Ferm Living.

Rotting och jute är två av höstens inredningstrender 2021 - här är Ruben lampa i rotting från Broste Copenhagen.
Broste CopenhagenRuben taklampa
2 255 kr

6.   SPAKÄNSLA I BADRUMMET

Ta tiden att ta hand om dig själv i höst. Hösten är inte bara en årstid då hemmet behöver lite extra värme och färg. Även du behöver extra värme och kärlek nu när det blir kallare. Därför är den femte trenden att skapa en spakänsla i badrummet som är a och o för dig och din värdefulla hälsa. Införskaffa dig en fin tekanna, snygg tekopp att fylla varmt te i och en mjuk handduk som får omfamna dig efter ett varmt bad.

Skapa spakänsla i badrummet med Stelton Theo tekanna och temugg i bubbelbadet - som är en av höstens inredningstrender 2021.
Stelton
Theo tekanna, Sand
908 kr1 249 kr
Stelton
Theo mugg med underlägg, Sand
240 kr249 kr
Formgatan
Cork skål M 29 cm, Natural
995 kr
Portabla möbler är en av höstens inredningstrender 2021 - här är Normann block bord i vitt och trä som du kan förflytta runt hur du vill i badrummet.

Ta med din favoritbok, en kopp varmt te och sätt på dig en återfuktande ansiktsmask i badet – för det är du värd! Ställ ifrån dig din tekopp på praktiska Normann block bord som du kan förflytta vart du vill.

Skapa spakänsla i badrummet med NJRD Stripes handduk i beige - som är en av höstens inredningstrender 2021.
NJRDStripes handduk 50x70 cm
175 kr219 kr

7.   GRÖNT I HEMMET

Höstens inredning bjuder på flera spännande nya trender att förnya hemmet med. En av höstens trendfärg är också grön där naturen är en stor inspirationskälla. Allt från kuddar, vaser till muggar erbjuder något i den gröna färgskalan som definitivt kommer väcka ditt ha-begär. Att vara nära naturen speglas i höstens inredningstrender 2021 där växtriket gärna blir en inredningsdetalj för att skapa myskänsla.

En av höstens inredningstrender 2021 är trendfärgen grön där naturen är en stor inspirationskälla. Här ser du gröna Urna vas från Marimekko.
MarimekkoUrna vas 21 cm
2 040 kr2 550 kr
En av höstens inredningstrender 2021 är trendfärgen grön där naturen är en stor inspirationskälla. Här ser du gröna Sage Pocket Stringhylla från String.

Matcha grönt ton-i-ton som är en av höstens trendfärger. Pryd den traditionella Stringhyllan med detaljer i murriga gröna toner för en stilren look.

En av höstens inredningstrender 2021 är trendfärgen grön där naturen är en stor inspirationskälla. Här ser du gröna Brick kuddfodral från Tell Me More.
Tell Me MoreBrick kuddfodral 50x50 cm
439 kr449 kr

8.   LÄSHÖRNA

Böcker och läsning kommer bli mer och mer populärt i höst, därför är hemmet komplett med en läshörna. Hösten 2021 är tiden då vi tar hand om oss själva, manifesterar, samlar in kunskap, blir ett med naturen och går in i läsningens värld. Investera i ett snyggt bord eller en lampa som du kan använda i generationer.

Böcker och läsning är en av trenderna i höst, därför är en läshörna en av höstens inredningstrender 2021. Här är Arc soffbord i ljust trä från Woud.
WoudArc soffbord Ø66 cm
7 569 kr9 239 kr
Böcker och läsning är en av trenderna i höst, därför är en läshörna en av höstens inredningstrender 2021. Här är Meridian portabel lampa i mässing från Ferm Living.

Plocka fram en portabel bordslampa såsom Meridian från Ferm Living och dröm dig bort med en bra bok.

9.   SCHACKRUTIGT

Den schackrutiga trenden är inspirerad från schackspel, glädjen av att spela spel och finna gemenskap med dina nära och kära i höst. Lexington och Ferm Living är två trendiga varumärken som har anammat denna trend i både filtar och kuddar som förgyller höstens mysiga stunder.

En av höstens inredningstrender 2021 är schackrutigt, här ser du Lexington Checked ullpläd i höstens beigea och bruna toner.
LexingtonChecked Recycled Wool pläd 130x170 cm
1 795 kr

10.    GEMENSKAP I KÖKET

Hösten är en period där man lagar mer mat - i höst vill vi göra det som en hobby. Det är en tid då vi vill ta hand om oss själva lite extra, investera i smart och fint porslin eller redskap för matlagningen för att finna glädje i köket. Det handlar även om att finna gemenskap i köket och att laga mat tillsammans med nära och kära som också är värdefullt för både din kropp och själ.

En av höstens inredningstrender 2021 är att finna gemenskap i köket genom att investera i fint porslin såsom Lines skål och mugg från NJRD samt Sagaform Nature skärbräda att lägga upp gott bröd på.
SagaformNature skärbräda bambu med handtag
259 kr329 kr
En av höstens inredningstrender 2021 är att finna gemenskap i köket genom att investera i fint porslin eller som här - Ferm Livings Ripple glas och karaff eller förvaringsburk från Ferm Living att förvara oliver i.
Ferm LIVING
Oli förvaringsburk, Klar
465 kr
Ferm LIVING
Ripple karaff, Smoked grey
465 kr
Ferm LIVING
Ripple verrines serveringsglas 14 cl 4-pack, Smoked grey
465 kr
Ferm LIVING
Chess skärbräda rund, Small Ø30 cm
1 045 kr
Ferm LIVING
Flow skål 9 cm, Svart
155 kr

EN SNEAKPEEK INFÖR 2022...

...är transparent inredning som är en trend som har sin smygstart nu i höst men som är här för att stanna. Transparent belysning och inredning skapar en myskänsla och representerar att du ska ta dig tid att reflektera och hitta ett lugn och harmoni i ditt hem.

Nyfiken på att se fler trender inför kommande år? Se inredning 2022 här!

Transparent inredning är en av höstens inredningstrender 2021 - här är Haze transparenta vitrinskåp från Ferm Living.
Ferm LIVINGHaze vitrinskåp
19 529 kr
Transparent inredning är en av höstens inredningstrender 2021 - här är VP Globe transparenta taklampa från Verpan.
VerpanVP Globe Warm Peach taklampa
12 995 kr
Transparent inredning är en av höstens inredningstrender 2021 - här är Still transparenta tekanna från Ferm Living på ett marmorbord.
Ferm LIVINGStill tekanna
779 kr

Vare sig du väljer att hoppa på trendtåget för rotting, jute, murriga färger eller posters så är vi övertygade om att ditt hem kommer bli lite mysigare och trendigare i höst och vara en plats där du trivs!

Styling: Angeliqa Daldorph, Arijana Kapic, Ellinor Johansson, Lina Öhlund, Lukas Kunwaryanto

Foto: Angeliqa Daldorph, Blomus, Broste Copenhagen, Ferm Living, Marimekko, Menu, NORR11, String, Tell Me More, Verpan, Woud

Josefin Beijer
Skribent

HÖSTENS TRENDER

Se mer

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB