ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Dessertbestick

Duka med dessertskedar och dessertgafflar från välkända varumärken som Gense eller Hardanger Bestikk när du serverar tårta till fikat. Här hittar du ett stort utbud av dessertbestick och bestickset som passar dig och din stil.
131 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
4
Sida 1 av 4

Dessertbestick – dessertskedar och dessertgafflar i fin design

Dessertbestick, som dessertskedar och dessertgafflar är perfekta för söta bakverk och tårtor. När du ska bjuda på en festlig middag med förrätt, huvudrätt och dessert är det roligt att kunna duka med rätt bestick till varje del av middagen. Här kan du hitta matchande dessertbestick till dina övriga bestick och hitta något som passar just dig!

Här på Nordic Nest kan du utforska vårt stora sortiment med dessertbestick i form av knivar, gafflar, skedar och tårtspadar från kända och populära varumärken.

Vilka dessertbestick är mest populära?

Dessertskedar och dessertgafflar är praktiska mindre skedar och gafflar som är speciellt ägnade till desserter och efterrätter. Här hittar du bestickset som består av sked, gaffel och tårtspade i rostfritt stål i en mängd olika utformning och design från kända varumärken som exempelvis Villeroy & Boch, Hardanger Bestikk och Dorre.

Tre av våra mest populära varumärken för dessertbestick är:

Hur ska jag duka med dessertbestick?

När du använder dessertbestick i din dukning och ska duka ett mer formellt bord är det viktigt att placera dessertbesticken rakt. Dessertbestick ska läggas över tallriken. Dessertskedar placeras så att den pekar åt höger. Efterrättsgaffeln placeras mittemot, så att gaffeltänderna pekar åt vänster.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB