ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Shakers

Med en bra shaker kan vem som helst ta sig an rollen som en bartender och skapa fantastiska drinkar och cocktails. Här finner du ett urval av våra bästa shakers och cocktailshakers.
36 träffar sorterat på  
Popularitet

En snygg och funktionell shaker till din egen bar

Oavsett om ditt hem är modernt, minimalistiskt eller rustikt så har vi ett urval av shakers så att du lätt kan hitta något som passar dig. En drink shaker i rostfritt stål är modernt och tidlöst, och passar in i de flesta hemmen. Du kan även hitta en rad olika cocktailshakers i olika färger och designs.

Varför använder man en shaker?

En shaker eller cocktailshaker är en behållare som man häller i sina ingredienser eller sin drinkmix i. Därefter skakas innehållet för att blanda smakerna ordentligt. Tillsammans med is så kan du även kyla ned din drink för att kunna avnjutas på bästa sätt. Eftersom många drinkar skakas ihop så är en shaker en viktig utrustning. Med hjälp av en cocktailshaker så blir det lättare att servera fina och goda drinkar till både dig själv, och nära och kära.

Vilken shaker är bäst?

Vilken shaker som passar dig bäst beror på vilken situation du befinner dig och hur duktig du är som drinkblandare.

Cobbler shaker

En cobbler shaker är en stilren shaker som passar bra för nybörjare. Denna shaker består av tre delar: behållaren, en inbyggd sil och ett lock. Eftersom silen är inbyggd i shakern behöver du inte en egen sil för att göra dina favoritdrinkar. Denna shaker passar bra för att göra en drink åt gången.

Boston shaker

En Boston shaker består av en glasdel och en metalldel. Denna är generellt sett större än en cobbler shaker, och fungerar bra för att blanda drinkar till flera människor på samma gång.

French shaker

En French shaker är en kombination av tidigare nämnda shakers. Formen är lik den av en cobbler shaker, men innehåller ingen sil. Shakern har ett metallock som passar bra till behållaren och förhindrar läckage.

Vi erbjuder olika sorters shakers från populära varumärken som Zone Denmark, Dorre och Rosendahl.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB