ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Högtider/Jul/Julgransstjärnor

Julgransstjärnor

Toppstjärnan är en symbolisk och vacker dekoration och ingen julgran är riktigt fulländad utan en fin julgransstjärna på toppen. Här finner du ett brett utbud av julgransstjärnor och toppstjärnor i både klassisk och modern stil, från kända varumärken.
27 träffar sorterat på  
Popularitet

Julgransstjärnan sätter pricken över i:et

Enligt traditionen kläs hela granen klart med valfritt julgranspynt tills dess att bara toppstjärnan kvarstår. Det sista momentet, att sätta julgransstjärnan på toppen, kräver att familjen samlas för att tillsammans se på när julgranen blir fulländad, vilket skapar en magisk stund tillsammans. 

Den som får äran att fästa trädets stolthet i granens topp kan känna sig extra stolt över att få en så prestigevärd uppgift, och nästa år kanske någon annan i familjen får ta över ansvaret. Vanligtvis lämnar man denna stora uppgift till de yngsta i familjen, med sina små, tindrande ögon som längtar efter att få komplettera julgranen med en stjärna i toppen, och på så vis fulländar man också barnens förväntningar om en underbar jul, tillsammans. 

Varför har man en stjärna på toppen av julgranen? 

Julgransstjärnan i toppen av trädet symboliserar Betlehemsstjärnan som lyset vid Jesu födelse. Det är dock inte alla som har just en stjärna i toppen. Istället för en toppstjärna är det många som har en ängel. Ängeln symboliserar då ängeln Gabriel. Men det finns också många andra typer av toppdekorationer idag, däribland spiran, som är ett spetsigt alternativ till julgransstjärnan.  

Vilken toppstjärna passar din gran? 

Alla våra toppstjärnor är anpassade på så vis att de går att fästa på alla julgranar, oavsett storlek eller material på granen. Det kan dock vara bra att ta hänsyn till julgranens storlek i jämförelse med julgransstjärnans storlek, så att du får ett proportionerligt och balanserat resultat. Har du en mini-variant av en julgran eller en extra stor sådan så kan det vara värt att tänka till lite extra när det kommer till valet av storlek på din toppstjärna.

Våra mest populära julstjärnor

Hos oss finner du julgransstjärnor från välkända och omtyckta varumärken. Vi har både trendiga toppstjärnor för den som vill fira en modern jul och klassiska julgransstjärnor för den som vill ha en julgran i traditionellt tema och en färgskala som går i röd och guld. De mest populära julgransstjärnorna, oavsett stil, kommer från:

Komplettera din julgransstjärna med matchande pynt

Visst, julgransstjärnan är showens stjärna och står i centrum av uppmärksamheten, men ensam gör den sig kanske inte fullt så bra som tillsammans med matchande pynt. Förutom fina toppstjärnor så finner du också ett brett utbud av julpynt hos oss. Inte bara julgranskulor och dylikt, utan också dekorationer för övriga delar i hemmet. Vi har bland annat vackra adventsstjärnor som lyser upp i mörka fönster, adventsljusstakar för stämningsfulla söndagar i advent och tomtar som ger ditt hem den sanna julkänslan. 

Du kan lätt matcha din toppstjärnas stil genom att hålla dig till samma varumärke eller ännu lättare, samma serie. Men det är heller inte svårt att hitta matchande produkter från andra varumärken i vårt generösa sortiment. Bestäm dig för ett tema som passar dig eller mixa och matcha olika trender och material efter tycke och smak, för att skapa din egen stil!

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB