FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31 JANUARI

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 500 bonuspoäng

Inspiration/Umgås /Vardagslyx/Så firar ni Alla hjärtans dag hemma
Med Design Letters bokstavstavla kan du skriva ett kärleksfullt meddelande till den du tycker om

Så firar ni Alla hjärtans dag hemma - 5 idéer

Att fira alla hjärtans dag hemma är perfekt om du vill kunna överraska nära och kära med små medel. Det allra enklaste kan också vara det finaste, som exempelvis frukost på sängen eller en romantisk middag ni lagar tillsammans. Att fira Alla hjärtans dag hemma är enkelt och kravlöst, precis så som kärlek ska vara!
tisdag 18 maj 2021
Dela artikel
Nordic Kitchen serveringsbricka från Eva Solo blir en perfekt bas för frukost på sängen under alla hjärtans dag, här fylld med Sekki-porslin från Ferm Living.

Frukost med kärlekstema – gör frukostbrickan lite extra romantisk med rustik keramik, linnehandduk, färska bär och fina blomster.

Servera frukost på sängen under Alla hjärtans dag hemma med Nomad sängbricka i ek från Skagerak.

En bricka fylld med kärlek – börja Alla hjärtans dag hemma med frukost på sängen! Här ser du fina Nomad sängbricka från Skagerak.

1. ÖVERRASKA DIN ÄLSKLING MED FRUKOST PÅ SÄNGEN

Att få frukost på sängen är en lyx många uppskattar. Att få ligga kvar i sängen och dra sig samtidigt som man hör skrammel i köket och känner doften av nybryggt kaffe smyga sig på. Att förbereda en härlig frukostbricka till Alla hjärtans dag hemma med allt din älskling gillar är både enkelt och uppskattat, här kan du även smyga in en liten present eller något vackert blomster som förhöjer den romantiska känslan.

Lägg sedan lite extra krut på val av porslin och glas som bidrar med en lite lyxigare känsla och lägg även några minuter på upplägget för att göra det hela lite mer speciellt. 

Nybakade bullar i Emil brödkorg från Dixie, serveras på den rustika brickan Norr från danska Skagerak.

Bakat för kärlek – Inget visar väl på så mycket omtanke som nybakade bullar? Servera i denna fina brödkorg från Dixie.

Design Letters Love-muggar, Emil brödkorg från Dixie, Dots assietter från Scandi Living & Miranda skål från Iittala, perfekt till Alla hjärtans dag-fika hemma!

We love fika! – Duka upp för fika i äkta kärlekstema med Design Letters ”Love” muggar och matchande detaljer för en fin helhet.

2. BJUD DIN KÄRLEK PÅ HEMBAKAT ALLA HJÄRTANS DAG-FIKA

Inget visar väl på så mycket kärlek och omsorg som hembakade bullar? Att bjuda din kärlek på fika under Alla hjärtans dag hemma är ett perfekt sätt att överraska på samtidigt som ni får tillfälle att umgås och bara vara för en liten stund. Slå på en kanna kaffe, tänd lite ljus och duka fram varma bullar eller andra godsaker ni gillar för en hjärtlig fikastund på tumanhand. 

Skapa ett avkopplande hemma-spa under alla hjärtans dag hemma med doftljus från Bloomingville, tvål och bricka från Meraki och ferm LIVING handduk och kruka.

Framplockat för hemma-spa med bland annat badborste från Iris Hantverk, väldoftande tvål och fint fat från Meraki och mjuk handduk från Ferm Living – allt du behöver för en avkopplande stund!

Skapa ett härligt hemma-spa med Iris hantverk badborste, Bloomingville tvålkopp, House Doctor tvålpump, Himla handdukar och Meraki tvål, doftljus och spegel.

Allt du behöver för ett rofyllt och avkopplande hemma-spa; mjuka handdukar, badborste, doftljus, tvål, doftpinnar och en liten spegel!

3. VISA PÅ KÄRLEK MED ETT AVKOPPLANDE HEMMA-SPA

Överraska någon du tycker särskilt mycket om med ett avkopplande hemma-spa under Alla hjärtans dag. En paus i vardagen från alla måsten kan verkligen vara guld värt och är därför en perfekt aktivitet att göra hemma under denna dag. Tappa upp ett varmt bad, tänd en massa ljus och låt doftpinnar få sprida en härlig doft med inspiration från naturen. Lägg fram sköna handdukar, en badborste och kanske någon härlig skrubb eller duschkräm för att skapa en mysig spa-känsla. Sen är det bara att njuta av tystnaden, värmen och dofterna – antingen själv eller med den du gillar allra mest.

Tillaga en god middag hemma tillsammans under Alla hjärtans dag, njut av vin i fina glas, använd bra köksredskap för tillagning & servera snyggt i fint porslin.

Middag för två - Förbered en härlig middag tillsammans, njut av ett glas vin och passa på att umgås på tumanhand för en Alla hjärtans dag hemma.

Duka med vackert porslin, linneservetter, bestick och fina glas inför er Alla hjärtans dag-middag hemma. Addera en passande vas för Alla hjärtans dag-buketten.

Duka med kärlek – Lägg en extra hand vid dukningen och välj omsorgsfullt vackert porslin, glas och bestick. Addera sedan fina linneservetter och en passande vas för Alla hjärtans dag-buketten.

Duka upp för en romantisk middag hemma tillsammans under Alla hjärtans dag, njut av vin i fina glas & servera snyggt i fint porslin.

Överraska din kärlek med en romantisk middag på alla hjärtans dag.

4. LAGA EN ALLA HJÄRTANS DAG-MIDDAG HEMMA

Att laga en härlig middag tillsammans är en perfekt aktivitet för att fira Alla hjärtans dag hemma. Här kan ni planera en meny som består av allt ni gillar för att sedan tillaga den tillsammans under avslappnade former hemma i köket. För att verkligen göra kvällen extra kärleksfull kan det vara trevligt att göra en finare dukning med linneservetter, fint porslin och vackra glas. Kanske har någon av er fått blommor dagen till ära? Då är en fin vas perfekt att ställa fram som en symbolisk detalj. Sen är det bara att njuta av kvällen, maten och drycken i varandras sällskap!

Läs mer: Duka romantiskt inför alla hjärtans dag - 3 stilar

Duka upp för mys- och spelkväll tillsammans med barnen, ett perfekt sätt att fira Alla hjärtans dag på hemma. Servera godsaker i olika skålar & låt det roliga börja!

Spel- & myskväll med barnen är också ett utmärkt sätt att fira Alla hjärtans dag hemma på. Häll upp lite godsaker i en skål, tänd ljus och duka upp för flera timmar av mys och skoj tillsammans!

Många skålar för godis och snacks, levande ljus och värmande plädar är det du behöver för att skapa en mysig spelkväll tillsammans med barnen.

För maximalt mys – Höj mysfaktorn under spelkvällen med många godisskålar, levande ljus och värmande plädar.

5. SPEL- & MYSKVÄLL MED BARNEN – ETT SÄTT ATT FIRA ALLA HJÄRTANS DAG HEMMA

Att fira Alla hjärtans dag hemma behöver inte nödvändigtvis betyda att man firar den i tvåsamhet utan den kan firas precis så som man vill. Att duka upp för en mysig spelkväll med barnen är ett minst lika bra sätt att fira kärleken på. För att få till en riktigt mysig kväll med de små är det uppskattat att duka upp med allt gott de gillar i olika skålar, servera drycken i finare glas och tända många ljus för att öka mysfaktorn. Sen är det bara att äta, spela och njuta av en glädjefylld stund tillsammans.

Text: Josefin Beijer  Styling: Arijana Kapic, Ellinor Johansson, Jon Carrington, Kristina Niesel, Anna Magnusson Foto: Angeliqa Daldorph

PRODUKTER FÖR ALLA HJÄRTANS DAG HEMMA

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB