ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Inredning/Ljusstakar & Ljuslyktor/Doftljus & Doftpinnar

Doftljus & Doftpinnar

Doftljus och doftpinnar är inte bara bra för ditt välbefinnande, de är också fina inredningsdetaljer. Här hittar du flera väldoftande varianter i lyxiga förpackningar.
429 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
12
Sida 1 av 12

Doftljus & Doftpinnar – stämningsskapare för ditt hem

Doftljus och doftpinnar är det perfekta redskapet för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem och samtidigt ge dig en extra lyxkänsla. Hos oss hittar du ljus och doftpinnar från kända märken som Meraki och Skandinavisk, med dofter för varje tillfälle.

Vilka doftljus och doftpinnar är mest populära?

Vårt breda sortiment av doftljus och doftpinnar ger dig stor valmöjlighet mellan olika dofter och design på dina ljus. De allra flesta doftljus och doftpinnar förvaras ofta i en väldesignad skål eller burk som du efter produktens förbrukning kan använda till valfri småförvaring eller som inredningsdetalj.

Ska jag välja doftljus eller doftpinnar?

Doftljus är det klassiska valet för dig som är ute efter ett sätt att få ditt hem att lukta extra gott. Stearinljus är i sig självt mycket dekorativa, detta i kombination med den underbara doften gör doftljus till ett mycket populärt val.

Dem är dock inte alltid det bästa alternativet då de utgör en brandrisk och inte kan placeras var som helst. De kan därför inte heller lämnas när du är på språng. Doftpinnar är av denna anledning ett populärt alternativ som istället för förbränning sprider sin doft med hjälp av vegetabilisk olja. Nyttjandet av vegetabilisk olja gör även att doftpinnar har en livstid på flera månader.

Populära märken av hög kvalitet:

Vilken doft ska jag välja?

Doftljus och doftpinnar finns i en rad olika dofter, i allt från frisk doft av skog och trä till lavendel och vanilj vilket gör det möjligt för dig att välja helt enligt dina personliga
preferenser.

I badrummet är vanligt att använda en förfriskande doft för en fräsch känsla. Varma dofter som lavendel och vanilj förser dig med en lugnande känsla och är därför lämpade för sovrummet.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB