ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration & Tips/Dukningstips/Nyårsfest - 9 detaljer som skapar feststämning
Lyckas med din nyårsfest med festliga dekorationer som dessa snygga Flare ljusstakar från HAY och Karlevi vinglas från Scandi Living.

Nyårsfest - 9 detaljer som skapar feststämning

Gå bortom det traditionella och bjud på en nyårsfest med det lilla extra i år! För innan det är dags att skåla in det nya året, bjuder 2019 på en stor fest till. Här är 9 unika detaljer som gör att du lyckas med nyårsfesten och som blir riktiga snackisar under kvällen!
lördag 8 maj 2021
Dela artikel
Minerale servettring i silver från By On tillsammans med Clean linneservett i grått från Nordic Nest bildar tillsammans den vackra servettvikningen Ringbäraren.

Gör årets nyårsfest och nyårsdukning till något alldeles extra med unika detaljer som denna snygga servettring från By On!

1. FESTLIG SERVETTRING FRÅN BY ON

Till nyår vill vi slå på stort och duka festligt och då använder vi oss gärna av en finare servettring som får bli pricken över i:et på en vacker nyårsdukning. Här är en vacker servettring från By On som blir en iögonfallande detalj på festen! 

2. FÄRGGRANNA LJUSSTAKAR FÖR FESTLIGARE NYÅRSFEST – FLARE FRÅN HAY

Vacker, fängslande och passande för hela året – ljusstakarna Flare från HAY gör din nyårsdukning extra stämningsfull. Kombinera gärna med valfria eleganta ljus så blir det högtidligt vackert kvällen till ära.

De unika, färggranna ljusstakarna Flare från HAY blir en festlig dekoration på bordet på nyårsfesten.

Flare ljusstakar från HAY – fängslande vackra och unika detaljer till nyårsfesten.

3. ANNORLUNDA VAS TILL NYÅRSBUKETTEN – CHAMPAGNEKYLARE FRÅN HOUSE DOCTOR

Självklart ska årets sista fest dekoreras med en vacker blombukett. Nyårsbuketten får gärna gå i svala toner av vitt och grönt, och vila i en champagnekylare som denna snygga från House Doctor. Champagnekylarens matta och rustika yta skapar en fin kontrast mot den stilrena nyårsdukningen och är perfekt till en maffig bukett.

Nyårsfestens vackra bukett får husera i Champtub champagnekylare från House Doctor som blir en festlig dekoration på bordet.

Nyårsdukningen blir komplett med en vacker bukett. Låt den husera i den snygga champagnekylaren från House Doctor för en festlig & stilren nyårsfest!

4. UNIK ASSIETT TILL NYÅRSDESSERTEN – SHELL FRÅN BY ON

Vi lägger gärna ner mycket tid på att tänka ut vad vi ska servera på nyårsfesten men vad du serverar på är minst lika viktigt för att lyckas med nyårsfesten! Den söta och udda tallriken Shell från By On har formen av en vacker snäcka och är perfekt att använda till nyårsdesserten - eller förrätten om du föredrar det. Vitt porslin framhäver alltid maten på ett fint sätt men det är Shells unika design som ger nyårsfesten det där lilla extra vi vill ha till årets sista fest.

Nyårsfestens dessert serveras på rolig, snäckformad tallrik från By On som dessutom fungerar som festlig dekoration.

Hur du serverar nyårsdesserten på är minst lika viktigt som vad du serverar. Duka med en söt och udda tallrik som Shell från By On för extra festkänsla! 

5. FESTLIG DEKORATION – TRESSA SMYCKESTRÄD FRÅN LENE BJERRE

Den minnesvärda nyårsfesten blir till när du vågar tänka utanför ramarna. För vem har sagt att du inte kan använda ditt smyckesträd som festlig dekoration på nyårsfesten? Ställ det på middagsbordet eller buffébordet, häng några mindre tomtebloss upp och ner i det och tänd dem när gästerna anländer. Här har det fina smyckesträdet Tressa från Lene Bjerre dekorerats för att välkomna det nya året med stil.

Smyckesträd i silver från Lene Bjerre är dekorerat med tomtebloss för härlig stämning på nyårsfesten.

Skapa en minnesvärd nyårsfest och låt ett smyckesträd med tomtebloss lysa upp festen! 

6. EN STILREN BRICKA TILL DRINKARNA FRÅN COOEE DESIGN

Nyårsfest och en fin bricka att ställa nyårsdrinkarna på är en oslagbar kombination, så varför inte göra något extra speciellt med det? Låt denna bricka från Cooee Design bli en stilren detalj på nyårsfesten!

Bricka från Cooee Design till drinkarna blir en festlig dekoration till nyårsfesten.

Denna stilrena bricka från Cooee Design blir en festlig dekoration till nyårsfesten att ställa drinkarna på.

7. BARTILLBEHÖR TILL NYÅRSDRINKARNA

En annan stämningsskapande detalj på nyårsfesten är stilrena bartillbehör såsom en shaker från Dorre och ett mätglas från Rosendahl. Här blir själva drinkblandningen roligare än drinken för dina gäster och nyårsstämningen på topp!

Bartillbehör såsom shaker från Dorre och mätglas från Rosendahl är perfekta när nyårsdrinken ska göras.

Ytterligare några festliga favoriter till nyårsfesten är denna shaker från Dorre och mätglas från Rosendahl - perfekt till nyårsdrinkarna.

8. ULTIMATA CHAMPAGNEGLASEN TILL VÄLKOMSTBUBBLET

Inget nyår utan bubbel! Fina champagneglas är A och O till välkomstbubblet eller till bubblet vid tolvslaget på nyårsfesten. Ställ snygga champagneglas som Karelvi från Scandi Living på en fin bricka - då är du redo att ringa in det nya året med bravur.

Karlevi Champagneglas från Scandi Living är perfekta till välkomstbubblet på nyårsfesten.

Vad vore nyår utan bubbel? Servera välkomstbubblet i Karlevi champagneglas från Scandi Living.

Ett högt champagnetorn med kupade champagneglas står på nyårsfestens mingelbord.

Eller varför inte imponera på dina gäster med ett pampigt champagnetorn? Rada upp de kupade champagneglasen och bubblet, ta en bild och välkomna det nya året med stil.

9. ETT IMPONERANDE CHAMPAGNETORN

På tal om bubbel, varför inte använda dig av kvällens alla champagneglas till att bygga ett imponerande champagnetorn till nyårsfesten? Du behöver gott om kupade champagneglas, beroende på hur högt torn du vill bygga, gott om bubbel och en bricka. Och en stadig hand. Låt det sedan välkomna gästerna till en härlig fest där stämningen är på topp och där timmarna räknas ner till ett nytt, spännande år.

Läs mer: Skapa ett champagnetorn till nyår

Styling: Arijana Kapic Foto: Angeliqa Daldorph, Elof Martinsson

Arijana Rosso
Skribent

FESTLIGA DETALJER TILL NYÅRSFESTEN

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB