ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Kök & Matlagning/Diskning & Städning/Disktrasor & Diskborstar

Disktrasor & Diskborstar

Disktrasor och diskborstar kan hjälpa dig att hålla ditt kök rent och snyggt, samtidigt som de är dekorativa detaljer. Här på Nordic Nest kan du hitta ett stort utbud av disktrasor och diskborstar i en mängd olika färger, stilar och material från kända varumärken.
97 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
3
Sida 1 av 3

Diskborstar och disktrasor i stilren design

Med hjälp av fina och praktiska disktrasor och diskborstar kan du hålla både köket och diskbänken ren. Oavsett om du vill ha en disktrasa med tryck, flera olika stickade disktrasor att byta mellan eller en diskborste med diskmedel så hittar du hos oss flera olika sorters disktrasor och diskborstar från flera välkända varumärken.

Hur ofta ska man byta disktrasa?

I en disktrasa fastnar det väldigt mycket smuts och bakterier. I stället för att köpa en ny disktrasa varje gång så kan man i stället koka sin disktrasa tillsammans med lite tvättmedel. Att tvätta den i tvättmaskinen på 60 grader går också bra. En disktrasa som är tvättbar bör kokas eller tvättas 1 gång i veckan.

Hur förvarar man disktrasan?

För att disktrasan ska hålla sig fräsch länge bör man, förutom att tvätta den med jämna mellanrum, också hänga den på en torr plats där den kan torka. Genom att köpa en hållare till din disktrasa ökar du livslängden på den.

Hur ofta ska man byta diskborste?

Även en diskborste behöver tvättas ibland och oftast räcker det med att koka den med tvättmedel eller diska den i diskmaskinen en gång i månaden. Bakterier älskar värme, så se till att skölja ur både din disktrasa och diskborste i kallt vatten när du är klar.

Vad är en diskborste gjord av?

Diskborstar kan vara gjord i flera olika material. Den vanligaste är silikon eller plast. Även trä är ett vanligt material, en diskborste i trä håller väldigt länge om man behandlar träet med olja lite då och då.

Förvara din diskborste rätt

Genom att köpa en diskborstehållare ser ditt kök städat ut. Köp en diskborste med sugpropp eller annan förvaring för diskborste, disktrasa och annat för att ha allt på samma ställe.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB