ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Kök & Matlagning/Stekpannor & Kokkärl/Traktörpannor & Sauteuser
Traktörpannor & sauteuser

Traktörpannor & Sauteuser

En traktörpanna eller sauteuse av hög kvalitet hjälper dig till ett bra resultat i köket. Välj bland flera modeller från välkända varumärken.
87 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
3
Sida 1 av 3

Nå nya höjder i köket med en traktörpanna och sauteusepanna

Dessa köksredskap är bra hjälpmedel i köket som gör matlagningen både roligare och enklare. Pannorna är praktiska och kan användas för att tillaga en rad olika maträtter. Här hittar du många olika traktörpannor och sauteusepannor från många olika märken!

Vad gör man i en traktörpanna?

En traktörpanna har en högre kant än en stekpanna och gör det därför möjligt att koka i. Ofta kommer en traktörpanna med lock och har en större stekyta än en vanlig stekpanna. En traktörpanna är perfekt om man både vill steka och tillsätta någon sås. Den vanligaste storleken är en traktörpanna i 28 cm, men här finns även mindre och större traktörpannor.

Våra populäraste traktörpannor:

  1. Jamie Olivers traktörpanna från Tefal är en favorit i många kök
  2. Fiskars traktörpannor är mycket populära
  3. Scanpan har traktörpannor i många olika varianter och storlekar

Vad är en sauteuse och vad är den bra för?

En sauteuse är en blandning mellan stekpanna och kastrull och har därför många användningsområden. Sauteusepannan ser ut som en kastrull men har sluttande kanter likt en mindre wokpanna. Sauter betyder hoppa på franska och tanken är att råvarorna ska hoppa runt och värmas under en kort tid. En sauteuse är också väldigt smidig att koka sås i.

Vilken sauteuse är bäst i test

Det finns många artiklar om vilken sauteusepanna som är bäst i test. Det kan därför vara svårt att veta vilken man bör köpa. Här nedan listar vi några av våra mest populära.

  1. Danska Scanpan har sauteuse i olika storlekar
  2. De Buyer sauteuse finns i olika storlekar och varianter
  3. Oavsett om du är ute efter en sauteuse eller traktörpanna har Ronneby Bruk båda varianterna i både koppar och gjutjärn

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB