ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Mattor & Textil/Gardiner/Gardinlängder

Gardinlängder

Med ett par tunna, vita gardinlängder i sovrummet eller ett par lyxiga sammetsgardiner i vardagsrummet skapar du snabbt en ombonad känsla i ditt hem.
99 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
3
Sida 1 av 3

Gardinlängder är ett enkelt sätt att förnya och förändra känslan i ett rum. Ett par lyxiga sammetsgardiner eller stilrena bomullslängder med ett vackert, draperat fall ger rummet ett lyft som tillför värme och elegans. För ett mer skirt intryck kan tunna gardiner av lin eller polyester vara ett fint alternativ, som dessutom släpper igenom ljuset på ett vackert sätt. Oavsett om du gillar det romantiskt lantliga, stram minimalism eller föredrar en bohemisk inredningsstil har vi gardinlängder som passar.

Här finner du en mängd olika modeller och varianter som ramar in dina fönster, matchar din inredning och ger en ombonad känsla. Med dubbla gardinlängder eller lager på lager skapar du en lyxig känsla av volym. Här kan det även vara fint att variera genom att blanda tunga och lätta material. Om du hellre vill ha ett mer avskalat intryck kan en enkel gardinlängd ge den sista touchen till din inredning, oavsett om du väljer en tät eller lite glesare struktur. Hos oss hittar du gardinlängder för alla sorters stilar och rum i olika typer av material från välkända varumärken.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB