ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Mattor & Textil/Jultextilier/Handdukar med julmotiv

Handdukar med julmotiv

Handdukar med julmotiv ger dig en hemtrevlig julkänsla i köket och är även en fin gå-bort-present i jultider. Att byta ut kökshanddukarna mot handdukar med julmotiv är ett simpelt vis för att skapa en magsik stämning under julen.
25 träffar sorterat på  
Popularitet

Kökshanddukar till jul

Handdukar med julmotiv är både ett praktiskt och dekorativt inslag i köket vid jul. Kökshandduken blir en härlig detalj som kan användas både för händerna och för att torka disken. Med ett par tända ljus och lite julmusik i bakgrunden går julbaket och förberedelserna inför julbordet som en dans!

Matcha julhandduken 

Hos oss hittar du fina julhanddukar med dekorativa mönster från populära varumärken. Matcha gärna dina julhanddukar med övriga textilier för att få ett enhetligt intryck i ditt hem.

Inred med handdukar med julmotiv

Man måste inte använda handdukarna med julmotiv till att torka händer eller disk på. Det kan också bara få vara en vacker detalj på ugnsluckan eller handdukshängaren i köket, för att på ett enkelt vis ge rummet den där varma julkänslan. 

Duka med handdukar

Du kan också duka med dina julhanddukar. Använd dem som tygservetter, eller varför inte som små dukar på bordet? Det mest förekommande dukningssättet med handdukar med julmotiv är nog dock att låta dem få vila ovanpå varm mat på julbordet, för att hjälpa till att hålla kvar värmen under hela julmiddagen. 

Slå in julklappar med handdukar

Om du tänker ytterligare utanför boxen så kan du också göra persoliga, miljömedvetna och vackra julklappar till dina nära och kära genom att slå in dem i dina handdukar med julmotiv.

Inslagningen med en julhandduk kommer garanterat att uppskattas då det ger en otrolig karaktär och visar att du har skänt en extra tanke och lagt ner tid och kärlek på paketet du ger bort. Samtidigt kan personen använda handuken med det fina, julinspirerade motivet i sitt kök istället för att slänga inslagningspappret som man vanligtvis gör.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB