ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Utemöbler & Trädgårdsmöbler/Trädgårdssoffor & Trädgårdsbänkar

Trädgårdssoffor & Trädgårdsbänkar

Skapa en avkopplande och stilren utomhusmiljö med våra trädgårdssoffor och trädgårdsbänkar. Vårt sortiment innehåller högkvalitativa möbler, oavsett om du vill ha en bekväm soffa eller en praktisk bänk har vi något som passar just dig.
325 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
10
Sida 1 av 10

Trädgårdssoffor & trädgårdsbänkar

Trädgårdssoffor och trädgårdsbänkar är perfekta för att skapa en avkopplande och bekväm utomhusmiljö. Hos Nordic Nest hittar du ett brett utbud av högkvalitativa utemöbler som både är funktionella och estetiskt tilltalande.

En trädgårdssoffa är det ultimata valet för den som vill koppla av utomhus med familj och vänner. Vårt sortiment innehåller trädgårdssoffor i olika storlekar och material som passar alla typer av trädgårdar och balkonger. Från moderna soffor i metall och konstrotting till klassiska träsoffor, vi har något för alla smaker.

Vilka egenskaper ska man tänka på när man väljer en trädgårdssoffa?

När du väljer en trädgårdssoffa bör du tänka på flera faktorer. Först och främst bör du ta hänsyn till storleken på din uteplats och välja en soffa som passar dina behov. Tänk också på vilket material soffan är tillverkad av och hur väl det passar din utomhusmiljö. En annan viktig faktor att tänka på är komforten. Se till att välja en soffa med tillräckligt med stoppning och mjukastolsdynor & kuddar. Tänk på att du kommer att spendera mycket tid på din trädgårdssoffa, så det är viktigt att den är bekväm. Slutligen bör du tänka på underhåll och hur lätt det är att rengöra din soffa. Vissa material kräver mer underhåll än andra, så se till att välja en trädgårdssoffa som du kan ta hand om på ett enkelt och effektivt sätt.

Val av trädgårdssoffa

För den som vill ha en mer traditionell utemöbel är en trädgårdsbänk ett utmärkt alternativ. Vårt sortiment av trädgårdsbänkar inkluderar allt från enkla bänkar till mer avancerade modeller. Oavsett vilken typ av trädgårdsbänk du väljer kan du vara säker på att den är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar nog att klara av de tuffaste väderförhållandena.

För att göra din utomhusmiljö ännu mer bekväm och inbjudande erbjuder vi också ett stort utbud av tillbehör som matchande kuddar och dynor. Med våra trädgårdssoffor och trädgårdsbänkar kan du skapa en utomhusmiljö som passar din personliga stil och som du och dina gäster kommer att uppskatta i många år framöver.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB