ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Åry Home

Åry Home

Med de småländska skogarna som inspiration, har Åry Home tillverkat kvalitetsprodukter i egen fabrik sedan 1952 i samarbete med kända formgivare. Genuint hantverk och ett levande sortiment – Åry Home erbjuder produkter inom kök och dukning.
122 träffar sorterat på
1
...
4
Sida 1 av 4

Om Åry Home

Åry Home påbörjade sin historia 1952 som ett litet företag djupt inne i de småländska skogarna. Traditionen lever kvar sedan dess, och varumärket tillverkar fortfarande sina produkter i egen fabrik. Varumärket drar tydlig inspiration från sin omgivning vid val av material och design. Här samsas ett brett sortiment av funktionella, handtillverkade produkter som tagits fram med en stor passion för hållbarhet och det naturliga.

Tillsammans med flera, internationellt erkända konstnärer och designers har Åry Home tagit fram kollektioner med fokus på heminredning. Brickor, glasunderlägg och bordstabletter är framtagna för att bli tidlösa klassiker inom kök och dukning. Råvaran väljs med stor omtanke, Åry Home lägger nämligen stor vikt vid att bara det bästa materialet väljs, så varumärket kan leverera högsta kvalitet till kunder över hela världen.

Med en stadig fot i sin långa tradition av genuint hantverk, och ett öga på framtiden – har Åry Home tagit fram flera kollektioner så som de vackra kollektionerna Serenity och Strawberry thief, för att nämna några. Gemensamt för alla kollektioner är att de är designade för dig.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB