ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

DBKD Mist

I serien Mist från det svenska inredningsvarumärket DBKD finner du vackra krukor i en stilren design. Här hittar du ett stort utbud av storlekar och färger på de mycket omtyckta krukorna.
8 träffar sorterat på  
Popularitet

DBKD Mist krukor

Krukan Mist från det svenska inredningsvarumärket från DBKD har blivit en favorit hos många. Krukan ger dina krukväxter ett lyft och är dessutom fin att använda som vas till snittblommor eller vackert påskris under våren. Mist finns även i en oval variant som kan användas till mycket. Under sommaren kan du anordna somriga blomsterarrangemang eller odla örter i.  Till julen kan du dekorera krukan med mossa och amaryllis. Formen på vasen för tankarna till en vacker blomsterlåda fast med en mer modern touch.

Vilka färger finns Mist krukorna i?              

Du kan välja bland färger som går i jordnära och behagliga toner såsom pistagegrönt, vitt och en varm jordbrun färg. Utbudet av färger är enkelt och klassiskt, så att du kan investera i en kruka i hållbar design. Precis som DBKDs andra populära dekorationsdetaljer är färgspråket i serien Mist liknande och det passar därför utmärkt att matcha vaser och krukor från andra kollektioner.

Så kan du inreda med Mist krukorna

Mist finns i ett flertal olika storlekar som är fina att kombinera eller dekorera med var för sig. Utbudet av olika storlekar på krukorna är en av alla DBKD fördelar – det finns en kruka för varje krukväxt, oavsett storlek och växttyp. Den mindre krukan i serien är till exempel fin att plantera en liten kaktus i. Att adderar lite grönt i inredningen är ett enkelt knep på att få mer hemtrevlig och ombonad känsla.

Vem formgav Mist för DBKD?

Det är inredningstylisten Saša Antić som har designad Mist. Krukornas grafiska och organiska formspråk har hyllats mycket sedan lanseringen. DBKD uppmärksammas ofta för sina lyckade sammarbeten med olika designers.

Vilket material är Mist tillverkat i?

Krukorna från DBKDs serie Mist är tillverkade i keramik, vilket är ett tåligt material som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Så att du kan inreda med Mist så väl inne i vardagsrummet som ute på din altan.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB