ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Emma von Brömssen

Emma von Brömssen

Emma von Brömssen är ett svenskt varumärke som erbjuder kuddfodral med ljuvliga mönster skapade av Emma von Brömssen själv. Kuddfodralen är inspirerade av det nordiska ljuset och naturen, det skandinaviska arvet och uttrycket i kombination med traditionellt hantverk. I sortimentet hittar du flera varianter med kända motiv som Dancing Crane, Field och Mackerel för att bara nämna några!
0 träffar sorterat på

Om Emma von Brömssen

En sann mönsterskatt – Emma von Brömssen är varumärket och namnet på designern bakom de fantastiska mönster som finns på såväl textilier, porslin och inredningsdetaljer. Kollektionerna är ständigt inspirerade av det nordiska ljuset och naturen, det skandinaviska ursprunget och uttrycket i kombination med gamla hantverkstraditioner. Även hållbarhet och kvalitet är viktiga nyckelvärden i allt Emma von Brömssen tar sig för och producerar - långsam design som är menad att hålla!

Emma von Brömssen har hållbar design som motto och varje mönster har fått tid på sig att växa fram och komma till liv, i varje enskilt penseldrag. Målet är att varje mönster ska bli hållbara klassiker. Resultatet blir personligt och vågat med en skandinavisk touch.

I sortimentet hittar du härliga textilier som kuddfodral och tyger med inspiration från det botaniska och vilda i naturen. Här finns välkända mönster som Dancing Crane, Karp och Gulli för att bara nämna några!

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB