ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Fiskars/Fiskars saxar

Fiskars sax

Fiskars saxar är känt för sin höga kvalitet och prestanda, med ett brett utbud av saxar som passar för allt från hushållsbruk till professionell användning. Här på Nordic Nest hittar du ett stort urval av Fiskars saxar för alla dina behov.
15 träffar sorterat på

Fiskars sax

Fiskars är en av de mest kända varumärkena när det gäller saxar. Med över 360 års erfarenhet inom tillverkning av verktyg och utrustning har Fiskars skapat en stor variation av saxar med hög kvalitet och prestanda. På Nordic Nest har vi samlat ett brett sortiment av Fiskars saxar för dig att välja mellan.

Fiskars saxar finns i olika storlekar och modeller som passar för allt från hushållsbruk till professionell användning. De är designade för att vara ergonomiska och lätta att använda, vilket gör att de är perfekta för både nybörjare och erfarna användare. Fiskars saxar är också kända för sin skärpa och hållbarhet, vilket betyder att de kommer att hålla länge och behålla sin skärpa även efter många användningar.

När du väljer en Fiskars sax kan du vara säker på att du väljer en sax av högsta kvalitet. Oavsett om du behöver en sax för att klippa tyg, papper eller trädgårdsarbete, så finns det en Fiskars sax som passar dina behov. Utforska vårt sortiment av Fiskars saxar och hitta den perfekta saxen för dig.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB