ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

Varumärken/Gärsnäs

Gärsnäs

Gärsnäs tillverkar möbler som kännetecknas av enkel och tidlös design som speglar den svenska inredningstraditionen. Gärsnäs strävar efter att skapa möbler av hög kvalitet som passar in i olika miljöer och erbjuder en genuin och hållbar möbelupplevelse. Här hittar du ett brett utbud av Gärsnäs möbler så som stolar, fåtöljer och bord.
76 träffar sorterat på
1
...
3
Sida 1 av 3

Varför Gärsnäs?

Gärsnäs är en väv av tid, där möbler har skapats sedan 1893 i den familjeägda fabriken på Österlen. Med ett öga på både nuet och framtiden bygger de möbler för både idag och imorgon, präglade av en skandinavisk designtradition. Möblerna är lika aktuella idag som det var för över hundra år sedan, vilket visar att design och kvalitet är viktiga värden för Gärsnäs.

Vilka ledord och grundpelare har Gärsnäs?

Nyfikenhet

För Gärsnäs är nyfikenhet den viktigaste aspekten. Genom att vara vaksamma på tidsandan och behoven, tar de fram möbler som inte bara är vackra utan även svarar på dagens krav på hållbarhet och resurssnålt arbete.

Hållbarhet

Hållbarhet utgör Gärsnäs andra grundpelare. Att vara kloka och förståndiga är avgörande och deras möbler blir en del av ett ekologiskt kretslopp. Med råvaror från närområdet och skickligt hantverk som möter modern teknik strävar de efter att skapa möbler av högsta kvalitet.

Hur jobbar Gärsnäs med hållbarhet?

Gärsnäs ser inte sina möbler som färdiga när de lämnar fabriken. De tar även ansvar för dem över tid. Gärsnäs renoverings- och återställningssystemet blir en naturlig förlängning av deras cirkulära och långsiktiga tänkande, där möbler får nytt liv och håller sig levande över generationer.

Vilka är Gärsnäs?

Gärsnäs AB, ett familjeföretag sedan 1893, ägs av Anna och Dag Klockby samt Åke Axelsson. Med bas i Gärsnäs på Österlen i Skåne, har företaget under ledning av inredningsarkitekten och möbelsnickaren Åke Axelsson, utvecklats och tagit internationell framgång. Genom att kombinera traditionellt hantverk med modern design skapar de en möbelkulturell mötesplats som sträcker sig från Österlen till Stockholm, där deras showroom på Skeppsholmen bjuder in till en inspirerande resa genom tid och design.

Vad är House of Gärsnäs?

House of Gärsnäs är ett showroom på Skeppsholmen, Stockholm, som bjuder in till en inspirerande resa genom tid och design.

Få 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB