ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Varumärken/Hackman

Hackman

Hackman erbjuder bestick för alla tillfällen. Med över 140 års erfarenhet av besticktillverkning vet de exakt vad som krävs för att skapa bestick av högsta kvalitet.
12 träffar sorterat på  
Popularitet

Om Hackman

Hos Hackman hittar du ett stort sortiment kvalitetsbestick som lyfter vilken middag som helst – oavsett om det är en tråkig vardag eller en festlig middagsbjudning.

Finska Hackman grundades 1790 och är idag ett av Nordens ledande företag när det gäller bestick. Från början var Hackman en träindustri men började 1876 att tillverka bestick. Efter att sågen totalförstördes i en brand några år senare valde Hackman att koncentrera hela sin verksamhet på metall. På 1920-talet lanserades det rostfria stålet – ett revolutionerande material som både var hållbart, praktiskt och som gav Hackman ännu fler möjligheter att kunna experimentera med design.

Genom åren har Hackman samarbetat med flera kända formgivare som Kaj Franck och Bertel Gardberg. På senare år har de även utökat sortimentet med Mumin-bestick. Varje år släpps en ny kollektion som matchar de populära Muminmuggarna från Arabia.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB