ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Hans K

Hans K är ett svenskt familjeföretag som i samarbete med utvalda formgivare skapar personliga, massiva trämöbler med genomtänkta detaljer. Med lång erfarenhet av träbearbetning är möbelvarumärket Hans K känt för sina bekväma och funktionella möbler som passar perfekt i både privata och offentliga rum.
42 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Hans K möbler

Design, flexibilitet och funktion är ledorden för Hans K när man tar fram nya möbler till sitt varumärke. Med genomtänkta detaljer och gediget hantverk i fokus skapar Hans K möbler med hög sittkomfort för din vardag.

Mixa och matcha bord och stol från Hans K

Genom att alltid använda ett urval av samma träslag och ytbehandlingar på sina möbelkollektioner så blir det lätt för dig som kund att kombinera stolar och bord från olika kollektioner från Hans K. På så sätt kan du skapa en matgrupp anpassad helt efter dina preferenser och behov.

Hållbara möbler

Hans K vill att möblerna man tillverkar ska hålla länge, både för användarens och miljöns skull. Därför testar alla stolar från Hans K på RISE (Research Institutes of Sweden) för att kontrollera konstruktionens hållbarhet. Alla tyger testas även i ett textillaboratorium för att säkerställa att de tål att utsättas för slitage. Hans K tror att den enskilt viktigaste åtgärden för att minska miljöpåverkan är att möblerna håller länge och att man på så sätt kan undvika slit- och slängmentaliteten.

Ansvarsfull möbelproduktion

Att ta hänsyn till miljön och att ge sina medarbetare, både inom det egna bolaget samt hos sina underleverantörer, rättvisa arbetsvillkor är självklart för Hans K. Råvarorna som används kommer från välskötta skogsbruk med respekt för naturen. Att alla samarbetspartners följer EU:s timmerförordning (EUTR) och EU:s kemikalieförordning Reach garanterar att inga produkter från Hans K överskrider gränsvärdena som gäller för kemikalier.

Rättvisa villkor

Hans K värnar bland annat om rätten till fackligt arbete och reglerad arbetstid. Man kräver även att alla globala samarbetspartners förbjuder barnarbete, diskriminering och bestraffning.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB