ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Iittala/Iittala vinglas

Iittala vinglas

Välkommen till vårt sortiment av Iittala vinglas! Här hittar du ett brett utbud av vinglas från den finländska designvarumärket Iittala, som är kända för sin höga kvalitet och eleganta design. Oavsett om du letar efter rödvinsglas eller vitvinsglas har vi allt du behöver för att avnjuta ditt favoritvin i stil.
15 träffar sorterat på

Iittala vinglas

Iittala är ett av de mest välkända varumärkena inom finsk design och deras vinglas är inget undantag. Varje vinglas från Iittala är noga designat för att ge en optimal smakupplevelse som förstärker vinets kvaliteter. I vårt sortiment av Iittala vinglas hittar du allt från klassiska rödvinsglas till eleganta vitvinsglas. Oavsett om du föredrar ett tungt och fylligt rött vin eller en lätt och frisk vit, finns det ett Iittala vinglas som passar perfekt för ditt valda vin.

Den populära serien Essence från Iittala är en favorit bland vinentusiaster och innehåller både rödvinsglas och vitvinsglas. Dessutom har Iittala flera andra serier som också erbjuder eleganta och funktionella vinglas, inklusive Aarne, Ultima Thule och Kartio. Oavsett vilken serie du väljer, kan du vara säker på att glasen är tillverkade av högkvalitativt glas som garanterar en lång livslängd.

Vårt sortiment av Iittala vinglas ger dig möjlighet att uppleva din favoritvin på ett helt nytt sätt. Med deras vackra design och exceptionella kvalitet, kan du vara säker på att Iittala vinglas kommer att bli en stolt del av din glas- och porslinssamling. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta Iittala vinglaset för din smak och stil.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB