ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Kähler Omaggio

Ränder som aldrig går ur – danska varumärket Kählers Omaggio är en serie designad av formgivarduon Stilleben som består av Ditte Reckweg och Jelena Schou Nordentoft. De ikoniska ränderna som kännetecknar serien har kommit att bli en modern designklassiker som återfinns i många nordiska hem.
20 träffar sorterat på  
Popularitet

Den omåttligt populära Omaggio-serien har på kort tid blivit en symbol för det danska varumärket Kähler och en del av modern, dansk designhistoria. Serien karaktäriseras av de ikoniska ränderna som är handmålade med grova penseldrag och den subtila designen är skapad av danska formgivarduon Stilleben som består av Ditte Reckweg och Jelena Schou Nordentoft.

Omaggio består av flertalet inredningsdetaljer som vackra vaser och ljusstakar men även produkter för köket som fat och skålar. Med tiden har serien utvecklats till att omfatta en värld av färger; från de dynamiska till neutrala nyanser som pärlemor.

Omaggio-serien har även fått en ”syster-serie” i vidareutvecklingen Omaggio glas där den tidlösa designen tillämpats i munblåst glas för en serie av vackra ljuslyktor och glasvaser. Omaggios enkla och tidlösa mönster har gjort ett starkt avtryck i designvärlden och är otroligt tacksamt att kombinera med andra detaljer, material och färger.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB