ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

KLONG Äng

Med Äng-vasen från Klong kan du skapa din alldeles egna blomsteräng hemma på soffbordet eller matbordet. Det inbyggda blomstödet låter dig arrangera utvalda snittblommor helt fritt vilket ger dig en stor kreativ frihet med ett proffsigt slutresultat.
16 träffar sorterat på

Äng vas från Klong – en modern klassiker

Vasen Äng från det svenska varumärket Klong har en vackert snirklig, gallerliknande insats i metall placerad i en glascylinder eller metallbehållare beroende på vilken modell du väljer. Den enkla men smarta konstruktionen med det inbyggda blomsterstödet gör det möjligt att arrangera snittblommor på ett helt nytt sätt, jämfört med i en traditionell vas.

Tack vare den låga höjden på vasen så kan du skapa fantastiska kreationer utan att skymma sikten mellan gästerna vid middagsbordet.

Ännu en fördel med Äng-vasen är att du inte behöver använda dig av så många blommor för att skapa en effektfull bordsdekoration.

Vem har formgivit Äng-vasen?

Kreatören bakom designen av den populära vasen Äng är den svenska formgivaren Eva Schildt. Hennes designidé grundar sig i antagandet att varje blomma behöver två stödpunkter för att kunna stå upp. Därav utseendet på metallställningen med två nivåer som håller stjälkarna på plats där du väljer att sticka ner dem i vasen.

Eva Schildts kreationer innehåller ofta organiska inslag med naturtema. Stilen på produkterna kan beskrivas som försiktigt modern med utgångspunkt i det traditionella – en respektfull provokation mot det som anses vara normen.

Vilka storlekar finns Äng-vasen i?

Det runda utförandet av Äng-vasen finns i fyra olika storlekar:

Vasen Äng finns även i en rektangulär variant. Det breda utbudet av storlekar gör att det finns en Äng-vas som passar till varje vrå i ditt hem.

Vilka material är Äng-vaserna gjorda av?

Den runda modellen av Äng-vasen är tillverkad av munblåst glas från Tjeckien medan den rektangulära varianten har ett hölje av oxiderad mässing. Insatsen är tillverkad av rostfritt stål eller mässing beroende på vilken variant du väljer. Metallställningen har sedan behandlats på olika sätt för att få olika finish.  

Skötselråd för Äng vas från Klong

Vasen och dess metallställning kan diskas för hand med diskmedel för att rengöras. För att undvika att metallen blir missfärgad så är det viktigt att regelbundet torka bort eventuell växtsaft från metallytan samt byta vatten i vasen med jämna mellanrum. Undvik att addera växtnäring till vattnet då det kan innehålla ämnen som påverkar ytbehandlingen på metallen.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB