ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Varumärken/Layered

Layered

Svenska varumärket Layered tillverkar mattor utifrån visionen att skapa en unik design inspirerad av alltifrån mode och kultur till fotografi och arkitektur. Här möts god kvalitet och tidlös skandinavisk design i mattor för det eleganta och moderna hemmet.
247 träffar sorterat på
1
...
7
Sida 1 av 7

Om Layered

2015 grundade och lanserade Malin Glemme varumärket Layered efter att själv ha designat en matta och fått den producerad av en vävare i Indien. Det blev startskottet för företagets allra första kollektion som bestod av bomullsmattor, och med inspiration hämtad från mode, kultur, fotografi och arkitektur – vävdes varumärket Layered fram.

Genom att dra inspiration från olika konstformers syn på design och uttryck på inredning skapar Layered mattor med stort fokus på hållbarhet i både tillverkningsprocess, transport och design. Varumärkets populära mattor är tillverkade i högkvalitativa material med unika mönster och en Layered matta blir ett riktigt statement piece i ditt hem.

I varumärkets utbud finner du tidlösa bomullsmattor och viskosmattor gjorda för hand, som den grafiska mattan Entrance och den eleganta Solid. Layered kombinerar det bästa från flera världar och balanserar ledigt mellan trend och tidlöshet för det moderna och eleganta hemmet!

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB