ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Varumärken/Maze/Pythagoras

Maze Pythagoras

Pythagoras hylla från Maze hämtar inspiration från Pythagoras sats, vilket syns tydligt i de triangelformade konsolerna. Ytan mellan hyllkonsolerna ska ses som ett rum för skapande – redo att fyllas med dina idéer. Här finner du ett komplett utbud av Pythagoras hyllsystem!
46 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

Pythagoras – ett flexibelt och kreativt hyllsystem

Varje komponent i Pythagoras-systemet finns i ett flertal olika färger och utföranden vilket möjliggör ett oändligt antal kombinationer. De många alternativen tillåter dig att utforma din egen personliga Pythagoras-hylla efter eget tycke, smak och behov. Mixa och matcha material på hyllplan och konsoler eller bygg ihop flera sektioner för att skapa ett större hyllsystem.

Pythagoras hylla skapar möjligheter

Den smarta konstruktionen gör det enkelt att komplettera med fler delar i efterhand eller ändra utseendet på din befintliga hyllkombination genom att t.ex. byta till en annan finish på konsolerna. Ju fler hyllor och delar du kombinerar desto större möjligheter har du till att vara kreativ.

Pythagoras konsol

Den unika konsolen i Pythagoras hyllsystem är hemligheten bakom förvaringssystemets stora flexibilitet i både utseende och funktion. Pythagoras hyllkonsol säljs i 2-pack; en för vänster och en för höger sida.

Konsolerna kan användas till samtliga produkter i Pythagoras-serien vilket gör det väldigt enkelt att bygga ihop ett både praktiskt och snyggt hyllsystem anpassat för just ditt hem.

Beroende på vilken färgkombination du väljer på hyllkonsolerna och övriga delar så kan hyllkonsolerna antingen bli en väldigt diskret eller mycket framträdande detalj.

Hur monteras Pythagoras hylla?

Att montera en Pythagoras-hylla är enkelt tack vare den smarta konstruktionen och de förborrade hålen i hyllplanen. Tänk på att använda skruvar och plugg som är anpassade för dina väggar.

Pythagoras konsol kan monteras i fyra olika positioner på hyllplanet:

  • Ovanpå
  • Under
  • På högkant
  • Liggande

Du kan även välja om du vill montera dem stilrent symmetriskt eller lekfullt asymmetriskt. De förborrade hålen i hyllplanet gör det enkelt att fästa konsolerna.

Tips!

Fäster du konsolerna på undersidan av hyllplanet så kan du sätta flera hyllplan i rad eller placera två hyllplan i ett 90-gradigt hörn.

Vilka delar ingår till Pythagoras hylla?

Utöver de fristående produkterna Pythagoras Play och Pythagoras XS så består serien Pythagoras från Maze av nedanstående delar som du fritt kan kombinera för att skapa din egen design på Pythagoras-hyllan.

  • Pythagoras Konsoler
  • Pythagoras Hyllplan
  • Pythagoras Shelf L
  • Pythagoras DESK
  • Pythagoras Drawer
  • Pythagoras Drawer L

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB