ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Nordic Ware

Nordic Ware

Nordic Ware är en världsledande tillverkare av högkvalitativa köksprodukter, vars strävan efter att överträffa kundernas förväntningar har gjort att deras produkter idag finns i över 75 miljoner hem världen över.
71 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Hur skapades Nordic Ware?

Dave Dalqvist återvände hem från andra världskriget med en önskan om att skapa ett eget företag. Svenskättade Dave startade Nordic Ware som ett källarföretag tillsammans med sin pappa, bror och fru Dotty. Företaget har sen dess varit familjeägt och engagerar idag tre generationer.

När skapades Nordic Ware?

Nordic Ware skapades 1946 och firade 2021 75 år.

Vad har Nordic Ware för produkter?

När Nordic Ware skapades hade de endast en handfull produkter, de flesta inspirerade av traditionella skandinaviska köksredskap. Sen dess har produktutbudet ökat väsentligt och idag har Nordic Ware ett stort utbud av köks- och bakprodukter. De mest kända produkten från Nordic Ware är bakformen Bundt® som idag finns i över 75 miljoner hem världen över.

Hos oss på Nordic Nest hittar du bland annat:

Kan jag diska min bakform från Nordic Ware i diskmaskinen?

Nej, bakformarna från Nordic Ware tål inte att diskas i diskmaskinen. Diska den i stället med diskmedel och varmt vatten varje gång du har använt den.

Hur använder jag Nordic Wares bakformar?

  • Innan du använder din bakform första gånger ska den diskas för hand med varmt vatten och diskmedel.
  • När det är dags att baka så ska din bakform från Nordic Ware först smöras noggrant, gärna med en bakpensel så du kommer åt i alla detaljer. Sikta över mjöl eller kakao så att smöret täcks. Fyll formen till ¾ med kaksmet för att minska risken för att det rinner över under gräddningen.
  • För bästa resultat så låt kakan vila i ca 10 minuter innan du vänder formen upp och ner för att ta ut kakan.
  • Undvik vassa metallföremål som kan repa beläggningen.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB