ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Varumärken/Oi Soi Oi

Oi Soi Oi

Oi Soi Oi är ett danskt varumärke som specialiserar sig på belysning och lampor med en unik twist. Deras kollektioner av handgjorda lampor är inspirerade av traditionell asiatisk design och moderna influenser, vilket ger en harmonisk balans mellan det klassiska och det samtida.
34 träffar sorterat på  
Popularitet

När grundades Oi Soi Oi?

Oi Soi Oi grundades 2007 av Britt Goodall och Christina Thorbøll. Med en passion för vackert hantverk och en önskan att göra skillnad, arbetar de för att hålla goda hantverkstraditioner levande och skapa vackra produkter med en historia.

Vad betyder Oi Soi Oi?

Namnet Oi Soi Oi är vietnamesiskt och betyder "wow!".

Vilka material använder Oi Soi Oi?

Oi Soi Ois lampor hämtar inspiration från asiatisk kultur och tradition. Genom att använda handgjorda tekniker och material som bambu och rispapper skapar de unika lampor som ger en känsla av lugn och harmoni till vilket rum som helst.

Är Oi Soi Oi lampor handgjorda?

Ja! Allting är handgjort i Vietnamn.

Vad har Oi Soi Oi för designfilosofi?

I deras design strävar de efter att kombinera det bästa från två världar: den rena enkelheten i Skandinavien och den färgglada exotiken i Asien. Resultatet blir ett unikt och personligt uttryck.

Hur jobbar Oi Soi Oi med hållbarhet?

Oi Soi Oi strävar efter hållbarhet och kvalitet i alla sina produkter. Genom att använda naturliga och återvinningsbara material samt att samarbeta med skickliga hantverkare och tillverkare säkerställer de att deras lampor inte bara är vackra utan också hållbara och långlivade.

När kan jag använda min Oi Soi Oi lampa?

Oi Soi Ois lampor erbjuder en mångsidig design som passar olika stilar och miljöer. Oavsett om det är för att skapa en avslappnad atmosfär i vardagsrummet eller för att lysa upp ett elegant matsalsbord, har de lampor som passar alla behov och smaker.

Varför ska jag välja Oi Soi Oi lampa?

Oi Soi Ois lampor är inte bara en källa till ljus utan också till stämning. Deras unika design och varma ljus skapar en mysig och inbjudande atmosfär i vilket rum de placeras, vilket gör dem till en perfekt detalj för att skapa ett harmoniskt hem.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB