ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Varumärken/Orrefors/Orrefors champagneglas

Orrefors champagneglas

Orrefors är känt för sina högkvalitativa glas som har en tidlös elegans och stilren design. På Nordic Nest hittar du ett brett urval av Orrefors champagneglas som passar för alla tillfällen och smaker.
24 träffar sorterat på  
Popularitet

Orrefors champagneglas

Våra Orrefors champagneglas är tillverkade av högkvalitativt kristall och har en tunn, elegant kupa som är perfekt utformad för att framhäva smaken och bubblorna i champagnen. Vi har flera olika varianter att välja mellan, från de mer klassiska modellerna till de mer moderna och nyskapande designerna.

Orrefors champagneglas är en perfekt present till bröllop, födelsedagar eller andra högtider. De är också idealiska för speciella tillfällen som nyår eller firandet av en avslutning. Med våra champagneglas kan du höja nivån på din fest och ge dina gäster en oförglömlig upplevelse.

Oavsett om du söker efter ett set med Orrefors champagneglas för din egen samling eller som en present till någon annan, så hittar du alltid högkvalitativa produkter hos oss på Nordic Nest. Utforska vårt sortiment och hitta de perfekta champagneglasen för dig.Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB