ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

BARA IDAG 30-50% på mattor från Scandi Living*

Puik

Utvald, hållbart producerad holländsk design i form av unika möbler och inredningsaccessoarer.
1 träffar sorterat på  
Popularitet
Groove taklampa liten - Vit - Puik
Puik
Groove taklampa liten, Vit
1 100 kr1 299 kr
I lager
REA
-15%

Om puik

Det holländska varumärket puik grundades 2012 av Freek Claessen och Daan Gescher som alltid haft en stor passion för konst och design. De upplevde att nederländsk design inte lyckats nå ut till omvärlden och få det erkännande som det är förtjänt av vilket sporrade dem att starta puik med målet att introducera världen för nytänkande, holländsk design. I samarbete med noggrant utvalda och talangfulla formgivare från Nederländerna producerar puik unika inredningsprodukter som visar upp det bästa från den holländska designvärlden just nu. De vill att deras kunder ska ställa samma höga krav på produkterna som de själva gör när de utvecklar nya möbler eller inredningsdetaljer. Därför är alla produkter i puiks sortiment hållbart producerade och tillverkade av högkvalitativa material.

I sortimentet hittar du både möbler, belysning och inredningsaccessoarer med minimalistiska former, behagliga färger och ofta ett grafiskt uttryck.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB