ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

Varumärken/String/Stringhylla

Stringhylla

Här hittar du vårt sortiment av Stringhyllor från det välkända svenska varumärket String. Deras flexibla och stilrena hyllor är en favorit bland inredningsentusiaster över hela världen. Välj mellan olika färger och storlekar för att skapa en anpassad hylla som passar perfekt i ditt hem.
37 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Stringhylla

Stringhyllan är en modern och flexibel hylla som är enkel att anpassa efter dina behov och önskemål. String är ett svenskt varumärke som har varit en favorit bland inredningsentusiaster sedan 1949, med sin enkla men stilrena design som passar in i de flesta hem. Hyllsystemet består av hyllplan i olika längder och djup, som du kan kombinera och placera på ett antal olika sätt för att skapa den perfekta hyllan för ditt hem.

Stringhyllan finns i olika storlekar och färger, så du kan anpassa den efter din inredningsstil och dina behov. Det flexibla systemet gör det möjligt för dig att enkelt lägga till eller ta bort hyllplan när dina behov förändras, och det är också möjligt att lägga till skåp och lådor för att skapa ytterligare förvaringsutrymme.

Med Stringhyllan kan du skapa en minimalistisk, modern och funktionell inredning i ditt hem. Hyllan passar perfekt som bokhylla, förvaringshylla eller som ett dekorativt inslag i ditt vardagsrum, sovrum eller kök. Oavsett var du väljer att placera den, kommer en Stringhylla definitivt att ge en tidlös känsla av stil och elegans till ditt hem.

Köp din nya Stringhylla hos Nordic Nest idag och upplev kvaliteten och det svenska hantverket själv! Vi erbjuder Stringhyllor, med serien String Pocket, så att du kan hitta den perfekta hyllan för ditt hem.

Få 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB